Milyen jelentésük van a tinik körében elterjedt, színes karkötőknek?
Mindegyik egy-egy belső harcot szimbolizál, egy-egy lelki betegséget.
Valahol régen olvastam egy oldalt, ahol felvolt sorolva, viszont most sehol sem találom.
Annyit tudok, hogy az anorexia nervosa-é a piros.
Tudtok ebben segíteni?
:O WTF?
Milyen színes karkötők? Igaz, nem vagyok tini, ezért kérdezem.
A színeknek vannak jelentésük, de olyan NINCS köztük, hogy a piros utalna az anorexiára.
Az egyik kedvenc színem a piros és soha nem voltam anorexiás.
Egy átlagos "tini" biztos nem azért hord színes karkötőket hogy különböző mentális betegségeket fejezzen ki vele, simán tetszik neki az a szín :D
Hameg mégis van valami töbletjelentése, azt csak egy nagyon szűk szubkúltúra használja, vagy a cikk amit a kedves kérdező olvasott egy hatalmas kamu.
Hát szerintem ilyen nincs.
Egy karkötő annyira általános és annyian hordják csak divatból, hogy hülyeség így egy közösségnek beazonosítani a tagjait, mert 100 emberből 1-2 ha hordja ilyen indokkal.
Az a problémám, hogy szerettem volna megtudni, hogy milyen színes karkötőkről van szó, hogyan néznek ki, minek mi a jelentése, mivel ez számomra új és csak tájékozódni szerettem volna.
De tőled újat nem tudtam meg. Ezért kértem, hogy legalább képet linkelj, hogy meglássam, hogy milyen karkötőkről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!