Mi tart téged életben?
Az, hogy mennyi minden van még előttem, amit megélhetek. Olyanok is, amiket most el sem tudok képzelni, és majd egyszer váratlanul megtörténik.
És persze azok a dolgok, emberek, élmények, emlékek is, amiket már megéltem. Amikre jó érzés visszagondolni, tudni, hogy vannak nekem. Hogy akkor és ott 100%-ban megéltem a pillanatot, és így kell tennem a későbbiekben is. :)
A rosszat is meg kell élni, majd elengedni. Lehet szomorúnak is lenni, de előbb-utóbb el fog múlni, és akkor újra meglátod, megéled megint a jó dolgokat. :)
Szia
Jó tett helyében jót kapni, és a végén a mennyben örök élet fájdalom nélkül. Addig is minél több embernek segíteni és boldognak, vidámnak lenni ha esik ha fagy. Mindenben a jót meglátni és pozitívan szemlélni. Sosem feladni. A jó győz, ez biztos.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!