Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem tudom letenni az Escitilt...

Nem tudom letenni az Escitilt mit tegyek?

Figyelt kérdés
Abba szeretném hagyni a szedését már másfél éve szedem. Sokkal jobban vagyok ha nem szedem be de 2-3 napnál tovább nem bírom nélküle. Az orvosom azt mondta csak tegyem le ne vegyek be belőle többet de ez nálam nem vált be. Próbáltam úgy hogy 1 hétig csak felet szedek utána még kisebb adagokat de nem tudok 5mgnál lejjebb menni. Mit tegyek? Most is fáj a fejem szédülök ingerlékeny vagyok és néha erősebben dobban a szívem. Pszichiáterem erre azt mondta akkor így jártam életem végéig szednem kell de nyilván ezt nem akarom.

2020. júl. 4. 17:03
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Depresszió/Borderline.
2020. júl. 5. 16:22
 12/14 anonim ***** válasza:
Érdekes döntés volt az orvosodtól az 5mg mert 10mg a bevett terápiás adag, amit lehet mèg tovább is emelni akár. 5mg egyébként is elhanyagolható hatással rendelkezhetne csak így én azért szkeptikus vagyok azzal kapcsolatban, hogy valóban megszűnt-e a hatása. Szerintem az 5mg placebo hatása szűnt meg számodra mivel egyébként sem tudta kifejteni ilyen kis mennyiségben a szorongásoldó hatását.
2020. júl. 5. 23:55
 13/14 A kérdező kommentje:
Annyit szedtem, de most sikerült lecsökkentenem 5-re,hogy el tudjam hagyni.
2020. júl. 6. 05:35
 14/14 anonim ***** válasza:
Én egy évig szedtem és ma van egy hete hogy letettem mert az egy év alatt 20 kilót híztam tőle. Nekem semmilyen elvonási tünet sem jelentkezett és nem törgeltem vagy feleztem.
2020. szept. 18. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!