Ezek a kiégés tünetei? Vagy más lehet a háttérben? Mit tegyek ellene?
Állandóan fáradt vagyok, a szabadidőmben is a munkahelyemen jár az eszem, e miatt szinte folyton rossz kedvem van még itthon is. Vasárnap este alig tudok elaludni, sokszor hajnalig fent vagyok. Sokszor elkések, mert nincs kedvem elindulni, meg felkellni. Egyre többet hibázom és nem vagyok már olyan lelkes sem mint régen, ráadásul mostanában elég sokszor tikkel a szemem meg fáj a fejem. Szedek magne b6-ot, de nem múlik. Főleg munkaidőben jelentkezik ez.
Az állásomról annyit, türhető a fizetésem, nem mondanám stresszesnek,néha túlterhelt vagyok, de mostanában ez se jellemző. Viszont nagyon monoton, nincs előre vagy oldalra lépési lehetőség sem, sőt, még új feladatra sincs lehetőség. A járvány miatt nem merem meglépni a munkahelyváltást, lenne még mit tanulnom itt, szeretem csinálni, de valahogy nem vagyok motivált, inkább unom.
Hogyan hozzam ki magam ebből? Mit kellene tennem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!