Ez a depresszió meddig fog tartani?
Szombat este egy buliban fogyasztottam extasyt (piros mitshubishi 3,5db) és elég tiszta luxemburgi kokaint 0,6g. Amikor a kettőt külön fogyasztom sosincs ekkora depi. Viszont most nagyon depis vagyok még most is! A buliban konkrétan szakadt rólam a víz szombaton. De az ekit egészenként dobáltam. Hiába dobtam be sokat, alig volt szeretettflash! De a többi pozitív hatásaikat éreztem a cuccoknak? Mégis most a legroszabb! Mi a tehendő. Bár még ennyi ekit és ilyet tiszta kolát még nem nyomtam. Együtt sem nyomtam a kettőt. Speedel, Methel már kevertem az E-t. Mert pontosan ugyanazt a látomást, hatást adják be mint a kóla ha erős! De a hátrányuk meg, hogy nem alszok 2-3 hajlamosabb vagyok tőlük az idegességre, paranóiára, agresszíóra. Nagyon rossz alvás paralízisem van főleg a sima speedtől. Meg íredálatlanúl nagy függőséget okoznak. Plussz szintetikus xarok.
Viszont ez a depi ami 2 napja megy. Elviselhetettlen, úgy értem engem senki nem szeret nem lesz csajom. És most nincs motiválcióm semmire már arra sem, hogy drogozzak! 2 hete ekiztem ezelőtt, de akkor csak az ment. Mennyi idő mire vissza térek a normális lelkiállapotba. Vagy megéri nekem esetleg erre bevenni 2-3 szem nyugtatótt. Füvet ne ajánljatok, mert nem fogyasztom egyáltalán mert nekem leginkább csak paraflesht add be és max rövidtávon segítene!
Hola,
Nyugtató felületi kezelés...
Én ha így járok, és én sem tudom mi okozza mert mindig különböző hosszú, mélységű a rossz kedv, hiába hasonló mértékű az előjáték, bár van olyan is hogy egyáltalán nincs
másnap 1 dolog ami biztosan segít mentálisan felrázni magam, hogy tudatosítod magadban, hogy ez nem a normális és átmeneti állapot!!!! Csakis az előző nap oka, illetve legalább aznap kicsit jó volt, holnap minden a régi lesz ELMÚLIK :)
és bármit is gondolsz ezekkel a negativ frekvenciákkal bullshit, ne vedd komolyan
Csak mondogasd magadban, hogy ez attól van, hogy leürültek csutkára a szeretet/vidámság/vágy tartályaid ;)
És bármit is érzel ami elszomorít HAZUGSÁG csak side effect
Ami segít és szinte bizonyított tény, mozogj valamit, bármennyire sincs kedved...fuss, ússz, bicajozz, tolj egy túrát a hegyekben
vagy dolgozz vmi fizikai munkát -> bármi is az annál jobb minél jobban koncetrálnod kell rá
2 db jótékony hatás, figyelem elterelés + vérnyomásnövelés
Az emelkedett vérnyomás kipörgeti belőled a maradvány mérgeket és frissíti a gondolkodásod is mivel serkenti az agyi vérkeringést.
Én mindig megígérem magamnak, hogy ha már szétcsapásról van szó...amire nyílván miattam kerül sor, a testem cserébe kárpótolom másnap mozgással
Így kötöttem alkut :)
működik és még a bűntudat is enyhül
off topic:
Amit még hozzáfűznék, nem vagyok drog ellenes...bár mértékkel, de ami tuti, hogy hasonló képp a cigihez mind egy pótlószer, saját magát próbálja pótoltatni, az űrt (lásd depi) amit különben ő okozott próbálja kitölteni azzal, hogy rávesz újra és újra
genyo dolog de ez egy folytonos körforgássá válhat...
nem tolni nem úgy fogod, hogy azt mondod abba hagyod az ekit pl...no no
viszont életmód váltással észre sem veszed akár pár hét múlva, hogy nincs semmi pótlásra szoruló
Nekem a cigit pl Allen Carr instrukció alapján úgy sikerült abbahagyni
(kb 20 éve cigiztem 35 vagyok)
hogy feltettem azt a kérdést milyen az élet nélküle, hisz 14 éves koromig szinte alig próbáltam ki azt :)
Ez a gondolat működött nálam mindennél, sajnos régi motoros voltam mindenben
Peace ☮
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!