Van itt olyan, aki nem hízott (vagy csak minimálisat) antidepresszánstól?
Figyelt kérdés
Tudom ez minden napos kérdés, de lehet esélyem , arra, hogy ne hízzak, ha odafigyelek mit és mennyit eszem. Sőt diétázom a gyógyszer szedése alatt?
alapból önképzavaros vagyok, szóval sosem voltan megelégedve a testemmel, szóval ez nálam nem puszta hiúsági kérdés.
Sajnos a gyógyszer szedés elkerülhetetlen. Főleg, hogy nem csak depresszió miatt szedném, hanem elsősorban migrénre kaptam.
Kérlek csak , akkor írj, ha te szedtél antidepit és NEM híztál tőle.Csak tapasztalatokra lennék kiváncsi.
Köszönöm!:)
2020. jún. 29. 16:41
11/17 anonim válasza:
Hosszú évek óta szedem és csak 3 kilót híztam. Ami teljesen érthető, hiszen nem a gyógyszertől lehet hízni, hanem a kajától.
12/17 A kérdező kommentje:
Milyet szedsz?
2020. jún. 29. 21:30
13/17 anonim válasza:
Na persze, csak a kajától.. Ehhez képest nekem a hormonjaimat is úgy felborította bizonyos antidepresszáns, mintha terhes lettem volna. De biztosan a sok kajától szállt az egekbe a prolaktin-szintem is, mi mástól, pláne, hogy a depressziótól étvágyam sem nagyon volt..
15/17 anonim válasza:
Nem híztam és nem is fogytam, az étkezésre sem figyeltem oda...
16/17 A kérdező kommentje:
Mit szedtél?
2020. júl. 4. 10:44
17/17 anonim válasza:
Bocsi, hogy most írok. Elicea, 1,5-2 évig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!