Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Sorozatfüggő lettem, mit tegyek?

Sorozatfüggő lettem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Kifejezetten olyanok válasza érdekel, akik érintettek: nem tudok rendesen dolgozni, kialvatlan vagyok és ingerült. Ráadásul bűntudatos és levert, mert nem haladok a dolgaimmal. Hogy tudnék kimászni ebből?

45/N

2020. jún. 16. 13:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Már Feldmár András is megmondta hogy noncs olyan hogy sorozatfüggőség, azert nézed mert ez valamiért jó neked. Talán auert mert ebben vagy jó és ebben siketeket ersz el. Vegig tudod nézni. Vagy azért mert az élrted nem tetszik és könnyebb másokéban élni. Egyetlen módon tudod abbahagyni ha nem ülsz le elé. Ha a fejdhez szoritananak egy pisztolyt es azt mondanák fejbe lőnek ha még egy részt megnezel akkor is leülnél nézni? Nem ülnél le. Tehát ez nem egy betegség. Mert aki beteg pl köhög akkor is köhögne ha fejbelőnék nem tudná visszazartani. Ezt a dolgot viszont te irányítod. Hát irányísd.
2020. jún. 17. 19:48
 12/19 A kérdező kommentje:

Tisztelem Feldmárt (tényleg!), de azért vannak saját gondolataim is.

Persze, hogy a függőségben van jó, ha nem lenne, függők sem lennének...

2020. jún. 18. 14:38
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Azt javaslom, örülj, hogy van munkád. Tudod, én is állandóan sorozatot nézek - amikor épp nem munkát keresek... ugyanis a vírus miatt kirúgtak. De szívesen dolgoznék inkább, minthogy sorozatozzak!! Szóval becsüld meg, hogy van melód. Majd ha téged is kirúgnak, akkor eszedbe se fog jutni a sorozat.
2020. jún. 18. 18:35
 14/19 anonim ***** válasza:
Kérdező ezt senki nem vitatta :) csak gondold végig hátha lesz megoldád :)
2020. jún. 18. 18:44
 15/19 A kérdező kommentje:

#13 nagyon sajnálom, hogy kirúgtak, de írtam, hogy megoldom mellette a munkámat, csak nagyon kifáraszt.

Bocs, de a hozzászólásod nem volt válasz a kérdésre.

2020. jún. 19. 00:15
 16/19 A kérdező kommentje:
#11: te vagy a 14-es is? Csíplek.😉
2020. jún. 19. 00:16
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Aha
2020. jún. 21. 10:28
 18/19 anonim ***** válasza:
55%
Nyugodtan lepontozhatsz, de amit írtam, az válasz a kérdésedre. Motiváljon a munkád arra, hogy ne sorozatot nézz. Ennyit akartam üzenni.
2020. jún. 22. 00:42
 19/19 A kérdező kommentje:
Számomra nem válasz, ez inkább a te panaszod.
2020. jún. 28. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!