Ennek a csajnak milyen személyiségzavara lehet?
Nagyon kevés emberben(főleg nőben) láttam ilyen szintű gyülöletet és beteges felsőbbrendűség tudatot.
Az egy dolog, hogy az érvelése ezer sebből vérzik és téveszméi vannak, de az arckifejezése és a beszédstílusa is egyszerre ijesztő és bicskanyitogató. Mint aki nem lenne teljesen épelméjű...
Ez vajon nárcisztikus személyiségzavar lehet? Vagy simán csak szociopata a ,,hölgy" ?
#10: Én is látok némi Szabó Péter-féle hatást, de ennek a nőszemélynek sikerült ezt erősen túltolnia. Ez az az eset amikor a gyerek nagyobbat akart fingani mint az apja, de a nagy erőlködés közben véletlenül besz@rt.
A nárcisztikus személyiségzavar gyanúja pedig én szerintem is fennáll a videóban látottak alapján. Tipikusan olyannak tűnik mint akit anyagilag minden jóval elkényeztettek, de az érzelmi törődés csak annyi volt a szülők részéről, hogy évek alatt belé nevelték ő mennyivel jobb és értékesebb mint a többi ember(még ha ennek semmilyen alapja nincs is).
#11. "de az érzelmi törődés csak annyi volt a szülők részéről, hogy évek alatt belé nevelték ő mennyivel jobb és értékesebb mint a többi ember"
Ebben amúgy van valami. Lehet, hogy azért féltékeny másokra, amiért ő nem kapott annyi szeretetet, törődést a szüleitől?
#12: Van rá sansz, de ezt egy pár perces videó alapján lehetetlen megmondani.
Mindenesetre Isten óvjon minket attól, hogy ez a csaj valaha, bárhol is vezetői pozícióba kerüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!