OCD? Valaki tud segiteni?
Probálom roviden osszefoglalni.
Heteken keresztul feltem a halaltol, este nem mertem aludni. Aztan a betegsegektol, daganatoktol kezdtem rettegni. Tuneteket kerestem magamon. Most a leszbikussagtol rettegek, mikozben tudom, hogy a fiukat szeretem. Sokszor azt vettem eszre, hogy azon gondolkodom, hogy milyen lenne ha meghalna az anyukam, nagymamam, testverem. Mikozben soha nem akarnek ilyet, mert nagyon nagyon szeretem oket. Nem akartam, hogy meghaljanak. Aztan van amikor azt hiszem nincsenek barataim, vagy felek, hogy elveszitem oket.Borzalmas jelenleg a lelki allapotom. Vannak jobb napok, de legtobb esetben rosszul vagyok. Mindigis tulgondoltam mindent de nem hiszem, hogy ez tulgondolas lenne csak. Nem tudom mit csinaljak. Fiatal vagyok. Nem szeretnek igy elni.
Teljesen rendben van. Mindenki gondolkozik a halálon és szinte mindenki fél tőle. Mindenki gondolkozott már azon, mi van ha elveszít valakit. Mindenki gondolkozott azon is, ha valami fura baja van, hogy jajj rákom van mert a google azt írta a tünetekre.
Nincs semmi bajod nyugi. Az emberek többsége ilyen.
Ha nem akarsz így élni, két lehetőséged van:
1. Sikerül pszichológiai úton megoldani, amiben egy jó szakember segíthet.
2. Pszichiátria és gyógyszerek.
A TB-rendeléseket nem javaslom, mert ha egyszer ez rákerül a kartonodra, soha nem tudod eltávolíttatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!