Van itt olyan aki "kijött" magától a depresszióból?
Figyelt kérdés
Ha igen, hogyan?
Gyógyszerek nélkül..
2020. jún. 6. 22:01
1/4 anonim válasza:
Igen, én. Letettem a gyógyszereket, napi rendszerességgel sport, kellemes hobbik, pozitív gondolkodás. Apró dolgoknak is tudok örülni, és befejeztem a fölösleges hülyeségeken való agyalgatást. Ezekkel meg lehet változtatni az agy kémiáját, de nem 2 nap alatt. Inkább 2 évet mondanék.
2/4 anonim válasza:
Az első válaszoló módszere jó. Feltéve, hogy enyhe/kezdeti depressziód van.
3/4 anonim válasza:
Gabonamentes etrend plusz sok tengeri hal fogasztasa plusz futas plusz optimizmus megtanulasa.
4/4 anonim válasza:
Nekem klinikaimdoeresszióm van, és nem tudtam folna kijönni belőle egyedul antidepresszáns nélkül. A súlyos depresszió kezelendő dolog és nem fog elmúlni magától. Nem egy megfázás ami pár nap alatt elmúlik. Ez egy komoly lelki betegség, ami akar évekig is elhúzodhat
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!