Milyen mentális betegségre utalhat ez?
Sokat hazudik. És ha tisztába vagyok azzal hogy hazudott mert rajta kaptam még akkor is tagad. És könyörögve kéri még akkor is hogy higgyek neki. Folyton negatív dolgokról beszél, mindig Csak azt mondja hkgy megváltozott, -közbe ennek semmi jele , csak ezzel akarja elhitetni a hazugságát. Meg bán mindig mindent állítása szerint amiből kitudja mennyi igaz, de tenni soha nem tesz csak iszik gyógyszerezik meg még kitudja miket csinál össze vissza. -közbe ezeket is letagadja. Nevelő szülőknél nőtt fel 17 evés koráig, mert utána vissza ment az anyjához aki eldobta magától, de előtte elhordta mindennek a nevelő szüleit, az anyját aki meg eldobta , azt istenítette de utána nagyon pórul járt mert hatalmas balhé volt ott az anyjával aki enni se adott neki állítása szerint es utána már nevelőszülők lettek hirtelen a minden. Így szereti úgy szereti őket. Lement hozzájuk részegen, azt se tudta hogy hol laknak annyira önkívületi állapotba volt es egyik árokból ment a másikba. Ott feküdt es aludt. De ezeket is letagadta es azt hazudta hogy a vércukor szintjével volt valami. Amíg ott lakott folyton lopott , generálta a feszültséget
Agresszív volt. Soha semmit nem tesz azért hogy jobb legyen csak ígérget hkgy megváltozott és hogy higgyük el neki pedig nem történik soha semmi. Most 22 évesen hajléktalan szállón van elvileg. A testvére vagyok. Van másik 2 lány tesóm , egyik se lett ilyen. Öcsémtől Lassan el fordult mindenki. Mi történt ezzel az emberrel ? Milyen mentális problémája lehet ? Azt érzem hogy játszik is velünk es sajnáltatni akarja magát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!