Erről kicsit nehéz írnom, lelki és testi gondjaim vannak, mit tehetnék?
(Legyetek szívesek normális kommenteket írni, nehéz téma ez nekem).
Alapvetően a családom jó anyagi helyzetben van, nem panaszkodhatok emiatt. Viszont egyik szülőm meghalt, amikor még kicsi voltam. Nővéremmel és másik szülőmmel élek együtt. Folyton megy a vita és mindig rajtam csattan a végén. Minden oldalról hallgatnom kell a problémákat és mindig két tűz közé szorítanak. Genetikai (testi) problémáim is vannak, ami egy kívülállónak nem tűnik fel, de én tudok róla, ráadásul úgy érzem, hogy az elvárásoknak nem tudok megfelelni, attól félek, hogy csalódást okozok. Rengetegszer veszekednek velem ok nélkül. Keményen tanulok és szorgalmas vagyok, de mégis. A családom a veszekedések miatt széthullott és, ha beszélnek is folyton egymást szidják. Rettegek a kudarctól és attól, hogy csalódást okozok.
Néha vannak rossz napjaim, amikor csak a sötét szobában ülök. Amikor valami nem sikerül, akkor néha ököllel fejbe ütöm magam, hogy “bíztassam magam”, hogy legközelebb jobban csináljam. Félek, hogyha ez így megy tovább agydaganatom lesz vagy ilyesmi...ha ez egyáltalán lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!