Van itt rajtam kivül aki remete életet él?
Imádom a természetet csak zöltséget és gyümölcset eszek amit magamnak teremsztek.
Saját magamnak csinálok tisztálkodó szereket,nem nagyon szoktam vásárolni mert az ember minden szükséges dolgot meg tud magának teremteni és a többi dolognak nincs értelme.
Az anyatermészetel élek mert gyönyörü és csodálatos.
Gyerekoromtól kezdve szeretném megérteni a világot a természetet,életet,létezést ezért gyereként fizikus akartam lenni míg nem találkoztam a buddhizmusal rájöttem benne megtaláltam a kérdéseimre a választ.
4 éve élek így és lehet ,hogy ezt az életet folytatom,nem hiányzik a társadolom szeretek így élni.
Van más is aki elvonolulva él?
Honnan van neted?
Az sem szükséges a letezeshez.
Főleg nem a Gyakori.
Ne legyetek ilyen gonoszak a gonoság nem vezet johoz.
A béke a szeretet a megbecsülés a tisztelet az már igen.
Nincs netem néha be megyek a városba ritkán ott van net nekem nincs saját netem.
Jah este 8után még vissza mész a vityillódba.
Tök korrekt kérdés lett volna ha nem kamukázol... H minimálisra csökkented ezt azt... De így.
Nem kell a díszítés. Valld csak be, hogy hajléktalan vagy.😂😂😂 " Bemegyek a városba netezni"
Aki természethívő szívből annak nem kell net.
8
Ted azt sokal jobb.
Ahhoz,hogy remete életet élj,nem kell kivonulni a természetbe.
Én egyszer majd egyedül szeretnék élni,esetleg háziállatokkal,attól függ hol fogok lakni.
Panelbe nem szívesen vinnék.
Az emberek egyáltalán nem hiányoznak,legalábbis a társasági élet egyáltalán nem.
És nem is értem erre valakinek hogy van ideje,vagy kedve,energiája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!