Mit lehet tenni, ha annyira elviselhetetlenek a pszichoszomatikus tüneteim, hogy ezek miatt már elsírom magam?
Járok pszichológushoz, pszichiáterhez, szedek gyógyszereket, egy hangulatstabilizátort és egy hangulatjavítót, mindkettőnek elvileg van szorongásoldó hatása, de én semmit nem érzek ebből. Nagyon erősen ver a szívem és nehezen kapok levegőt. Az előbb tusolás közben már az járt a fejemben, hogy felakasztom magam a zuhanycsővel.
Nyilván nem szándékozom segélyvonalat felhívni, nem akarom foglalni, de esetleg a dokimnak írjak? Bár e-mail címét nem tudom, csak a telefonszámát. Nincs semmi megküzdési módszerem, vagy ami van, azt használtam, de hiába, nincs gyógyszerem, a pszichológusom meg a dokim sem mondta, hogy szóljak bármikor, ha baj van, nem tudom, mit kellene csinálnom.
Segélyvonal, egyértelmű.
Erre találtak ki, hívd bátran!
Nem "foglalod", hisz erre való.
Csak ügyesen...!
El fogják mondani, hogy kell-e a dokiddal beszélni, vagy hová menj most személyesen, ha komoly, akut krízisben vagy.
nincs gyógyszered?
mindenképp pszichiáter, ezeket nem lehet csak úgy abbahagyni, mert ilyen tüneteket is produkálhatnak
a hangulatstabilizátor egy egységes fos szinten tart.
emiatt írják az antidepresszáns, ami hosszú idő múlva hat, nem rögtön és nem ilyen szorongásra.
szorongásoldót felirathatsz úgyis, hogy felhívod elmondod mi van akkor biztos ír a felhőbe, be se kell menned de ki tudod váltani.
egy doki aki nem akar írni? ez fura.:D
de ha elmondod, hogy szorongsz biztos ír, amúgy is antidepihez az elején alapból kellene írni
sajnos csak azt tudom tanácsolni, hogy írj fel.
én is évek óta élek ezeken a gyógyszereken, nyugtatókat meg változó mennyiségben szedem, mondjuk az enyémet nem igazán érdekli, mert mindig ír.
csak ezt tudom mondani, hogy hívd fel és írass
Pszichoszomatika
Okos a dokid! Nyilván nem fog ilyen gyógyszert írni, ha hajlamos vagy a rászokásra és szuicid kísérleted is volt. Ez az ő felelőssége, ha kárt teszel magadban! Elmondásod alapján jó orvos és segíteni akar, Nem gyógyszerfüggőt csinálni belőled!
Annak oka van, hogy ennyire szorongsz ezt kellene feltárni, hogy Mitől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!