Ugye nem halok meg?
Figyelt kérdés
Hali, az a legnagyobb félelmem, hogy meghalok miközben alszom (logikát ne keress az egészben). Ugye 100%-osan biztos hogy ez nem történik meg?2020. máj. 22. 02:05
1/4 anonim válasza:
Ma is? :(
Próbálj szép dolgokra gondolni! :) Az életre! És hogy még mi vár rád!
2/4 anonim válasza:
Elég furcsán gondolkodsz. Először is 100% hogy meg fogsz halni, mint mindenki más is.
És kimondottan örülni kéne, ha ez álmodban történne, mert kb ez az egyetlen fájdalom mentes halál. Az összes többi borzasztó.
3/4 anonim válasza:
"És kimondottan örülni kéne, ha ez álmodban történne"
Én nem örülnék neki, mert akkor nem tudnék elbúcsúzni a családomtól, nekem nem fájna, mert már halott lennék, de a gyerekeimnek igen.
4/4 anonim válasza:
Jaj szegény:( Velem is ez volt régebben és fhú de rossz volt rettegtem aludni szinte sírtam ha jött az éjszaka. Fordulj pszichológus a területileg illetékes ingyenes vagy pszichiáterhez. Emögött valamilyen szorongásos betegség áll de hidd el az hogy elmész szakemberhez segíteni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!