Mit tegyek hogy birjam a nyomást még pár hétig? Kinek mi szokott ilyenkor segíteni?
Figyelt kérdés
Az elmúlt felevem nagyon megterhelő volt, mind fizikaliag mind lelkileg. Komoly egészségügyi problémám volt ami végül rendbejött, de kimerítő volt a kórházi kezelés és a vele járó stressz, teljesen új élethelyzetbe kerültem közben, új város új munka, mellette egyetem, nem volt könnyű ezt egyedül végig csinálni. Kétszer akartak befektetni kórházba, valószínűleg a stressz okozta tünetek miatt. Nagyon kimerült vagyok, a hosszú és rövid távú memoriam úgy érzem teljesen megsemmisült, alig tudok enni rosszul alszok, sokszor nem veszem észre ha beszelnek hozzam, vagy nem tudok válaszolni mert nem fogom fel. A vírus helyzet miatt sokkal több beadandonk van az egyetemen, de év közben sem volt sétagalopp főleg több munka mellett...mindegy nem sajnáltatni akarom magam de nyakamon az allamvizsga és mar annyira kivan az idegrendszerem h napi többször elsirom magam a semmin, remegek, hányok, dekoncentralt vagyok. Szedek B-komplexet, magneziumot, D-vitamint. Sportolok is heti 4x1 órát de nehezen megy az is. Mit tehetek még h kicsit össze tudjam szedni magam? Aludni még van idom napi 7-8 órát, ezt próbálom tartani amíg lehet, de úgy érzem napról napra nehezebben bírom :( kinek mi vált be?2020. máj. 12. 19:57
11/11 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást, sokat jelent :))
2020. máj. 17. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!