Benyugtatózva lehet edzeni?
1szem hatása szedál?
Ha nem akkor tudsz csak rosszlesz.
Lassu leszel,nem figyelsz,megsérülsz.
Ha nem szedte előtte, vagyis nincs hozzászokva, akkor az 1 szem is szedál.
Ha rendszeres használó, akkor nem, de kétlem, hogy edzeni tudna úgy. Azért azt rendesen megérzi.
(Én pl pálinka után se nagyon tudnék...)
Nem nyugtató, hanem szorongásoldó, ugyan úgy, mint pl a Xanax. Nem ugyan az a kettő.
Ha nem szeded rendszeresen, akkor egy szem is kiüt, valamint, ha a rendszeres szedését kezded el, hetekig is tarthat, míg normalizàlódik az állapotod a gyógyszer mellett. Én Helexet szedek (antidepresszánssal együtt) mikor elkezdtem, ki kellett hagynom 2 hetet az egyetemből, ugyanis rengeteget aludtam (kb napi 18-20 órát), ha ébren voltam is a kezeim és a lábaim nagyon gyengék voltak, pl elejtettem mindent, folyton felbuktam a semmiben, sok segítségre volt szükségem a mindennapi teendők során is. Ez kb két hétig tartott, azóta sportolok, vezetek, tanulok, vezetem a háztartást, minden rendben van.
Édesapám Xanaxot szed, egyik barátom Frontint, rendszeresen vezetnek, sportolnak szinte minden nap. De amíg a mellékhatások jelen vannak, vigyázni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!