Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miert szorongok jobban eves utan?

Miert szorongok jobban eves utan?

Figyelt kérdés

Valamiert az van bennem, hogy ha eszek, az kivaltja a szorongast, a panikrohamot. Annyira kepes vagyok bebeszelni magamnak, hogy rosszul is leszek, ram tor a panik. Ezt hogyan tudnam legyozni? Altalaban ha otthon eszek, akkor nincs ilyen gondom. Ha alkoholt iszok, az meg rosszabb.

Kicsi koromban allandoan bantott a csalad a kis etvagyam miatt, allandoan tomtek volna, allandoan megjegyzeseket tettek, hogy "bezzeg az afrikai kisgyerek nem hagyna maradekot", a macska tobbet eszik. Hogy elfogyok, beteg leszek, biztos anorexias vagyok vagy depresszios, biztos drogozok, nem normalis amit csinalok, hogy nezek ki stb. 172 centi magas vagyok es 52 kilo. Valogatos vagyok, sokszor eszek keveset. Nem vagyok vekony, inkabb sovanynak mondanam magam, de nem vagyok csontsovany sem. A csaladban mindenki vekony, magas, ezert nem ertem en miert kaptam ennyi megjegyzest. Egyedul erre tudom visszavezetni az okot. Osszefugghet?

22/L

2020. máj. 4. 13:40
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy legbelül félsz elhízástól esetleg? Ha nem akkor valószínű a család beszélte beléd ezt az egészet
2020. máj. 9. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!