Ez normális? Valamilyen mentális betegség jele? Ha igen szerintetek milyen betegség?
Figyelt kérdés
Időnként, este előtörnek belőlem olyan gondolatok, hogy a jövőben egyedül vagyok, senkinek sem számítok, egyedül magányosan ünneplek...stb tegnap majdnem sírtam de elfojtottam (mindig elfojtom az érzelmeimet, sose sírok, max fiziai fájdalom miatt) és olyan furcsa érzés volt: görcsbe rándult a gyomrom, nehezen kaptam levegőt, és mintha valaki a szivemet nyomkodta volna csiszolópapíral borított kesztyüben.2020. ápr. 29. 00:26
1/1 anonim válasza:
Ne vedd sertesnek, csak segiteni probalok. Azt fogadsz meg ebbol amit akarsz. :) az erzeiseidet nagyon nem jo elfolytani, megha a csaladodban ezt is neveltek beled. Gyakorold biztonsagos kornyezetben az erzeseid megeleset, mert ha sokat nyelsz akkor elobb utobb komolyabb testi tuneteid is lehetnek. Ez ami neked volt hasonlit a panikrohamra. Ismertem olyat aki szinten elfolytotta az erzeseit es mindig mosolygott, sose volt duhos stb. Aztan folyamatosan fajt a hasa. Nem tudsz mindent benttartnai, mert a feszultseg csak nonni fog benned. Nonni, nonni es nonni. Ha igy folytatod akkor akar panikbeteg is lehetsz es ezek a rohamok erosebbek lesznek es gyakrabban elotornek majd. Vagy szorongani fogsz. Tudom, h nehez ha ezt neveltek beled vagy otthon buntettek az erzesek kifejezeset (vagy nem tudom miert ezt a megoldast valasztod), de a sajat egeszseged erdekeben kell ezen valtoztatnod. Egyenlore semmi komoly bajod, de ez egy eleg onsorsronto gondolkodas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!