Parnassan gyógyszert írt fel az orvosom. Valakinek van tapasztalata, segített?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 28. 15:25
1/7 anonim válasza:
Én szedtem.Segitett a hatalmas félelmen és a szétesettségen.Mondjuk ezek előbb utobb elmultak.Viszont ugy gondolom érzelmi sivárságot okozott kb fél év szedés után.Ha nincs valami komoly baj ne szedd.
3/7 anonim válasza:
Ja meg állandóan álmos voltam tőle szóval köszi nem.
4/7 anonim válasza:
10 mg-os szedek, alvásra, szorongásra (de nem mindig, orvos szerint ne szokja rá, csak akkor szedjem ha muszáj)
hát mit mondjak, nem semmi szer. konkrétan 12-14 órát alszom és még másnap is kába vagyok.
nyilván ha rendszeresen szeded ez el fog múlni
5/7 anonim válasza:
Ha egy mód van rá ne szedd be.. nekem is érzelmi sivárságot okozott az abbahagyással meg kb fél évig bajlódtam.
6/7 anonim válasza:
Hát nekem a soktól nem mult el de lehet nem szedtem elég ideig?A fáradtság sose mult el.Vagy mi mulik el?
Utolsó meddig tartott az érzelmi sivárságod?
7/7 anonim válasza:
2 és fél hónap volt nekem,de ez egyénenként változó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!