Elakadtam. Hogyan tudnék haladni? Minden nap sivár akármit teszek. Simogatom a macskát napozok emberekkel beszélek. De semmi nem segit. És telnek a napok nem haladok pedig szeretnék.
Tűzz ki célokat. Miben tudsz fejlődni? Az interneten rengeteg ingyenes oktatóvideó és anyag van. Bármit megtanulhatsz, fejlődhetsz benne minden nap.
Minden reggel írj le egy papírlapra 3 célt, melyeket aznap meg akarsz csinálni.
"b2 angol közép.hogy érted hogy nem csoda hogy munkanélküli vagyok?
# 13/15 Időpont tegnap 21:36
"te kérdezted van e nyelvtudásom erre lebaszol mert válaszoltam rá hogy van nyelvvizsgám?normális vagy?"
Inkább veled kapcsolatban merül fel a kérdés, hogy normális vagy-e, ha először csak felteszel egy kérdést, mintha tényleg érdekelne a válasz, egy perccel később meg már trágárkodsz.
Ha szóba kerül, hogy milyen nyelvtudásod van, magadtól kellene kihúzni a nagy transzparenst, amire méteres betűkkel van felírva, hogy milyen nyelvből milyen szintű a nyelvtudásod - ehhez képest rá kell kérdezni, hogy kiderüljön: ezért vagy munkanélküli, mert nem tudod eladni magadat, sőt, meg se próbálod.
De ilyen stílusban nincs több kedvem megpróbálni segíteni, bocs, van más dolgom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!