Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Elakadtam. Hogyan tudnék...

Elakadtam. Hogyan tudnék haladni? Minden nap sivár akármit teszek. Simogatom a macskát napozok emberekkel beszélek. De semmi nem segit. És telnek a napok nem haladok pedig szeretnék.

Figyelt kérdés
2020. ápr. 28. 13:45
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
érettségi és nyelvizsga van
2020. ápr. 28. 20:28
 12/19 anonim ***** válasza:
53%
Nyelvvizsga van... Hát így nem csoda, hogy munkanélküli vagy... Mégis milyen nyelv, milyen szint?
2020. ápr. 28. 20:29
 13/19 A kérdező kommentje:
b2 angol közép.hogy érted hogy nem csoda hogy munkanélküli vagyok?
2020. ápr. 28. 21:36
 14/19 A kérdező kommentje:
te kérdezted van e nyelvtudásom erre lebaszol mert válaszoltam rá hogy van nyelvvizsgám?normális vagy?
2020. ápr. 28. 21:37
 15/19 ankap1975 ***** válasza:
100%

Tűzz ki célokat. Miben tudsz fejlődni? Az interneten rengeteg ingyenes oktatóvideó és anyag van. Bármit megtanulhatsz, fejlődhetsz benne minden nap.

Minden reggel írj le egy papírlapra 3 célt, melyeket aznap meg akarsz csinálni.

2020. ápr. 29. 12:17
 16/19 anonim ***** válasza:
60%

"b2 angol közép.hogy érted hogy nem csoda hogy munkanélküli vagyok?

# 13/15 Időpont tegnap 21:36

"te kérdezted van e nyelvtudásom erre lebaszol mert válaszoltam rá hogy van nyelvvizsgám?normális vagy?"

Inkább veled kapcsolatban merül fel a kérdés, hogy normális vagy-e, ha először csak felteszel egy kérdést, mintha tényleg érdekelne a válasz, egy perccel később meg már trágárkodsz.

Ha szóba kerül, hogy milyen nyelvtudásod van, magadtól kellene kihúzni a nagy transzparenst, amire méteres betűkkel van felírva, hogy milyen nyelvből milyen szintű a nyelvtudásod - ehhez képest rá kell kérdezni, hogy kiderüljön: ezért vagy munkanélküli, mert nem tudod eladni magadat, sőt, meg se próbálod.

De ilyen stílusban nincs több kedvem megpróbálni segíteni, bocs, van más dolgom is.

2020. ápr. 29. 15:20
 17/19 A kérdező kommentje:
Ja még neked áll feljebb.Kell a fenének az ilyen segitsége
2020. ápr. 29. 18:38
 18/19 A kérdező kommentje:
igen elöször érdekelt is de ott volt bennem már az is hogy miért igy viselkedsz utánna meg már tudatosult a kérdésed és viselkedésed és persze hogy nem érdekelt.tessék itt a nagy rejtély amiért azt mondtad ne lennék normális.az hogy valamit nem értesz nem jelenti hogy a másik nem normális
2020. ápr. 29. 18:42
 19/19 A kérdező kommentje:
amugy nem trágárkodtam.az neked trágár hogy valaki rákérdez hogy normális vagy?hát baromi nagy trágár szó.hol a trágárság?ja hogy sehol
2020. ápr. 29. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!