Ha kilépek az utcára elkezdek félni attól hogy nem fogok wct találni és besz*rok. Hogyan győzzem le a félelmemet?
Figyelt kérdés
Már nyugtatòt is szedek emiatt de nem mindig zegít2020. ápr. 27. 14:02
1/12 anonim válasza:
Hát nekem ilyesmi eszembe sem jut sosem. Pedig pár napja elmetunk sétálni a szomszéddal és félúton éreztem, hogy csikar a hasam. Kb. 30 percnyire voltunk a lakástol. De visszasetaltunk és elmentem WC-re. Nem sz.tam be. Te miért rettegsz ettől? Volt már rá példa?
2/12 anonim válasza:
Pánikbetegség egyik megnyilvánulási formája.
3/12 anonim válasza:
Van okod ettől félni? Ha jól működnek a záróizmaid, és nem fogyasztasz olyat, aminek hashajtó hatása van, elvileg nem lenne okod rá.
4/12 anonim válasza:
Úgy győzd le a félelmedet, hogy elgondolkodsz azon, a legtöbb ember nem fél a beszarástól, sőt eszébe sem jut a fosás, amikor kilép az utcára.
5/12 anonim válasza:
Ismerd meg a tested. Normális étkezéssel ilyen fel sem merül. Ha állandó hasmenésed van, vizsgáltasd ki!
6/12 anonim válasza:
Szarjál egy nagyot, mielőtt kilépsz az utcára.
8/12 anonim válasza:
Ez valami szorongásos, pánikos betegség, és annak megfelelően is kell kezelni. Nem a WC nemlététől való félelem a lényeg, hanem az irreális félelem mint olyan. Lehetne ez bármitől.
Tehát nem a WC körül kell a megoldást keresni, hanem a szorongásod kiváltó okát. Szerintem. De nem vagyok szakember.
9/12 anonim válasza:
Ez pszichés dolog. Nagyon rossz, voltam így én is. Nekem hónapokig tartó hasmenésem volt,ideg alapon. Buszozni például egyáltalán nem mertem. Neked nincs hasmenésed, Valahogy le kell győznöd ezt a kényszeres szorongást. Nekem ahogy elmúlt a hasmenés, vele együtt elmúlt a szorongásom is.
10/12 anonim válasza:
Vegyél fel pelenkát, mikor kimész. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!