Mi lesz ha azt állapítja meg a pszichológus rólam hogy nem vagyok függő és mi ha igen? Pénzbüntetést vmelyik esetben kaphatok-e vagy azt majd a bíró dönti el ha sikeresen megcsinálom az elterelést?
Figyelt kérdés
Elkaptak engem 2,69G Marihuannával és természetesen elfogadtam az elterelést. Holnap fogok menni a pszichológushoz hogy megvizsgáljon de ritkán (havi 1-2cigi vagy 1éve) szívok(/tam)! 17éves tanuló vagyok vagyis nincs magán keresetem!2010. júl. 27. 17:20
1/2 anonim válasza:
ha megállapítja h függő vagy ami ilyen mennyiség mellet(havi 1-2 szál)akkor mehetsz elvonóra meg a szüleid kapnak pénzbírságot. ha megállapítja h nem vagy függő(ami sztem igy is lesz)akkor max bírság meg egy kis ejnye-bejnye. nekem pl minden napra jut 1-2 szál. a függőség itt kezdődik nem ott ahol te tartasz(persze ezt nem azért mondom mert jó dolog,függetlenül attól h nekem önálló keresetem van)
2/2 anonim válasza:
elírtam az első mondatot:D szal ilyen mennyiség mellett nem vagy függő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!