Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Egy fogamzásgátlóhoz hasonló...

Egy fogamzásgátlóhoz hasonló tabletta kb mennyi idő alatt oldódik fel vízben / üdítőben? Észrevenném hogy benne van? Látnám vagy érezném a tabletta micro"darabjait"?

Figyelt kérdés
Ezért kérdezem mert lehet valaki beletett valamit az innivalómba sport versenyen még pár héttel ezelőtt. És ott volt egy csomó tabletta az üvegem mellett és félek hogy ittam belőle. És nagyon hasonlított a fogamzásgátlóhoz.(fiú vagyok)

2020. ápr. 8. 20:06
 1/4 A kérdező kommentje:
A tablettákat csak azután néztem hogy ittam az üvegből
2020. ápr. 8. 20:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát haver ha te megismersz egy fogamzásgátlót távolról 😃 akkor menj gyógyszerésznek.
2020. ápr. 8. 20:14
 3/4 A kérdező kommentje:
közelről ;) :D
2020. ápr. 8. 20:16
 4/4 anonim ***** válasza:
A fogamzásgátlók színtelen, szagtalan tabletták általában. Nem oldódik folyadékban tul gyorsan, tehát talán csak észrevetted volna, de ha véletlenül megittad, akkor sem lesz bajod ennyitől. Azt rendszeresen szedni kell (a nőknek) hogy hatásos legyen.De úgy tudom, férfiakban is vannak nagyon kis mértékben női hormonok ill. Fordítva, tehát nőben is van pici férfi hormon, tehát a szervezetedtöl nem idegen teljesen.
2020. ápr. 14. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!