Csak a gyógyszer mulasztja el a szorongás okozta tüneteket?
Szociális szorongással szenvedek és járok pszichológushoz azt mondta ez egy hosszú folyamat és szép lassan enyhülni fog a szorongás.
Gyógyszerrel nem lehet felgyorsítani ezt a folyamatot?
Úgy érzem ha nem lennének a tünetek pl lehangoltság, mellkasi nyomás, tenyér izzadás... akkor gyorsabban le tudnám győzni, mert ezek a tünetek gátolnak ebben.
Az a baj, hogy a gyógyszernek is van mellékhatása. Ha tényleg olyan súlyos a helyzet, akkor szükséges, és akkor a haszna nagyobb, mint a mellékhatás okozta kár. Tényleg van olyan, akit annyira ledöntenek a szorongás vagy depresszió okota tünetek, hogy emiatt a terápiára is alkalmatlan. Ebben az esetben kell a gyógyszer átmenetileg, hogy részt tudjon venni az illető a terápián.
De a te esetedben nem biztos, hogy indokolt. Mindenesetre a pszichológus biztosan nem írhat ilyet fel. De szerintem a legjobb lenne, ha megbeszélnéd vele, mit gondol.
Figyelj. Husz eve elek emberhez melto eletet, miota vegre Xanaxot kaptam. Elotte a szorongas, panik megnyomoritott, gyerekkorom ota. Vagyont es egy eletet pazarolhatsz terapiara, anelkul sokaknak nem megy.
Egeszseges vagyok, jok a leleteim. Semmifele karos hatasa nincs, viszont az iskolaba fuldokolva, ajuldozva bejaro, sarki kozertig lemenni nem biro emberbol olyan lettem, aki egyedul repul mas orszagokba, na pont most nem, stb...Haziorvossal irass fel Xanaxot, nincs mese.
Nem erdekelnek osszeeskuves hivok es azok, akik nem tudjak, mi az, amirol beszelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!