Miért szűntek meg az antidepresszáns szedésével a fizikai problémák?
Figyelt kérdés
2 hónapja kezdtem el antidepit szedni. Előtte már olyan erős volt a szorongásom, hogy fizikai tüneteket is okozott. A hasam rendszerint görcsölt, főleg munkában, alig tudtam reggelizni, olyan érzésem volt délelőttönként, mint ha bármelyik pillanatban rám jöhetne a hasmenés. Miután beállt az antidepi és érzem a hatását ezek a hasi bajok is eltűntek.2020. márc. 29. 21:33
1/5 anonim válasza:
Te válaszoltad meg a kérdesben.
Pszichoszomatikis tüneteid voltak.
2/5 anonim válasza:
Figyelj. 31 eves koromig diszfunkcionalis volt az eletem.
Van, aki atmenetileg szedi, en elfogadom, hogy ezzel elem le az eletem. 16 ev utan jok a leleteim, az elvonasi tuneteken ha tul is tettem magam tobbszor is, kiderult szamomra, hogy nekem ujra es ujra kell.
Masoknal nehez idoszakban, vagy mig a lelki erejuk enelkul is meg tudjak tartani.
Azelott nem birtam masok elott enni, nem tudtam letezni gyerekkorom ota, ez hosszu. Most olyan dolgokra kepes vagyok, amitol atlagos ember is szorongana.
3/5 anonim válasza:
Mert a hasfájást, hasmenést a szorongás okozta, de az a gyógyszer hatására szerencsére megszűnt vagy mérséklődött.:)
4/5 anonim válasza:
Mert pont ezért fejlesztették ki.
5/5 anonim válasza:
Nekem a nyakam ráng egy picit. Legfőképp lehajtott fejtartásban mozog jobbra balra finoman. Az antidepresszáns segíthet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!