A pszichiáterek szednek valamilyen nyugtatót/antidepresszánst?
Sajnos bizonyhogy az első, hogy vitaminpótlás, ásványianyagpótlás, hogy tudjon működni jól a szervezet, köztudott, hogy az élelmiszereknek nevezett élelemnek alig minősülő dolgok tápértéke igen gyatra.
Sajnos a "mellékhatások" ugyanúgy hatások, mint a "főhatások". Lehetett hallani, hogy pszichiátriai kezelés alatt álló személy (ezt sokszor nem mondták, de utánanézve kiderült) kinyírta a családját, osztálytársait, vagy aki épp ott volt körülötte. A "mellékhatásnak" köszönhetően. Mit ér a kezelés, ha valaki ilyet tesz kezelés alatt? Egyébként bevallják a pszichiáterek, hogy nem tudnak meggyógyítani, életed végéig beteg maradsz. Akkor meg minek a gyógyszer?
Ha valakit érdekel a téma, ajánlom Szendi Gábor nagyszerű (kitűnőre végzett pszichológus - is) meglátásait, vagy Dr. Lenkei Gábor videóit, könyveit.
Akkor miert nem depresszios minden ember, aki nem teljesertekuen taplalkozik? :)
Nem pszichiatriai kezeles alatt allo emberbol is lehet amokfuto, sot. A mentalis betegek nem szuksegszeruen agresszivok. Es miert ne tudnanak meggyogyitani? Gyogyszerekkel is teljes erteku eletet lehet elni, szorongasnal minimalisra csokkenteni az adagot, majd vegul elhagyni.
Mindig előjön a vitaminos, Szendi Gáboros, Lenkeys emberke valahonnan. Szendi Gabesz hirdeti az Omega 3 szerepét a depresszióban. Lenkei nyomatja a vitaminokat.
Nekem depresszióm volt, pánikrohamokkal éjjelente. Olyan szinten voltam már, hogy pszichoszomatikus betegségeim voltak a depresszió mellett, saját magam árnyéka voltam. Mielőtt pszichiáterhez fordultam, voltam egy csomó vizsgálaton, nem szervi/hormon eredetű e a dolog, alvás vizsgálat, stb. Minden leletem negatív lett. Megláttam a Nagy Szendi hirdetéseit, hogy Omega 3 az jó lesz. Elkezdtem szedni a krill olajat, egy évig nyomtam, mellé a legkomplexebb vitaminkészítményeket toltam. Tudod mi lett egy év után? Semmi. Egy csomó pénzt kidobtam a Szundi Omega 3 kapszuláira, meg vitaminokra, magnéziumra, nulla, ismétlem NULLA eredménnyel..
Aztán nem bírtam már tovább, elmentem egy pszichiáterhez. Írt fel egy Escitalopram nevű gyógyszert nyugtatóval. Hat hónap szedés után teljesen meggyógyultam, tünetmentes vagyok. A pszichiáterem jól leírta mi a gyógyszer lényege a pszichés betegségeknél, ott ahol van ok a háttérben:
Olyan ez, mint amikor valaki nem tud úszni, és bedobják a mély vízbe, elsüllyed. Az antidepresszáns olyan, mint egy karúszó, nem fogsz lesüllyedni a víz alá mert segít fennmaradni. Közben viszont el kell kezdeni úszni tanulni, ez a pszichoterápia. Minél jobban halad az ember, annál több levegőt ki lehet engedni fokozatosan az úszókból, a végén ott lesz valaki, aki segítség nélkül is már fennmarad a mély vízben.
Aztán van olyan ember is, aki minden ok nélkül depressziós, neki élete végéig gyógyszert kell szednie. De nem a te csodavitaminjaidtól lesz jobban.
Nem érted, utolsó. Azt jól tetted, hogy széleskörűen megpróbáltad pótolni a vitaminokat, gondolom az ásványi anyagokat is beleértetted. De itt is lehet hibázni, vannak vitaminkészítmények, amik nagyon keveset tartalmaznak, vagy rosszul hasznosulnak. Az omega 3 kapszulák is ilyenek, a lazacolaj sokkal jobb. Pénzügyileg is. Szendi Gábornak nincsenek kapszulái, ő nem gyárt semmit. Ne rá legyél mérges, hogy ez nem hozta meg nálad a visszaépülést. Részlegesen biztos használt.
A vitaminok és ásványi anyagok a szükséges, de nem biztos, hogy elégséges feltétel, szerintem ezt
eddig is egyértelműen írtam.
Ha a pszichiáter nem tudja, mi az oka, hogy rosszul voltál, és most tünetmentes vagy, az nem jeleni azt, hogy meggyógyultál. Viszont azt igen, hogy a pszichiáter vaktában lövöldöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!