Nincs helyem ebben a világban?
Olyan nincs, hogy valakinek nincs helye ebben a világban. Nehéz időszak ez számodra, de hidd el, nem tart örökké.
És ne feledd: az életnek mindig van értelme. Mindig.
Én is sokszor voltam nagyon rosszul lelkileg, de túléltem. Tudtam, hogy nem az öngyilkosság a megoldás. Sosem az.
2. válaszoló: nem tart örökké ez ok. De arra senki se ad választ, hogy meddig tart. Én 10+ éve élek úgy, mint a kérdező. Az elmúlt 10 évben soha egy napom sem volt, ami vidáman telt el. Gyakorlatilag az egész 20-as éveim egyedül teltek. Magányosan éltem le azokat az éveket, amiket mások a legnagyobb boldogságban szoktak barátokkal, a párjukkal, családjukkal.
Én tudom, hogy az öngyilkosság nem megoldás. De azt is tudom, hogy erre az állapotra semmilyen megoldás sincs. Aki ebbe belekerül, az benne is marad. Vannak emberek, akiknek ez jut. Egy magányos élet. Belőlünk lesznek a macskás öregasszonyok és rigolyás vénemberek. Kedves kérdező, üdv a pokolban. Sajnálom, hogy te is itt vagy.
Hasonló cipőben járok kicsit más nezőpontal.
A kérdésedben többször megjelenik, hogy mások miatt érzed magad rosszul.. senki nem figyel, lenéznek, közömbos vagy stb stb stb.
Én sem tartozom senkihez otthon lakom egy regi autom van alig vannak barátaim munkámat nem igazán szeretem amit lehet nemsokára elvesztek a mostani helyzetre való tekintettel.
De mégis megtanultam kezelni a helyzetet. Elértem azt a pontot amikor nem érdekel más véleménye. Próbálom azt csinalni amiben kedvem lelem ha egyedül akkor egyedül ez van hozzászoktam, nyitott vagyok az új lehetőségekre is persze.
Túl komolyan veszed az életet. Csináld azt amit szeretnél legyenek valami céljaid azok visznek előreébb.
Most komolyan masok miatt akarod elhagyni ezt a világot? Számomra ez felfoghatatlan.
Tanuld meg azt is, hogy senki nem fog rajtad segiteni magadon kell. Ne mástól várd az elfogadást hanem találd meg a lelki békéd.
Engem példaul nemérdekel az anyagi helyzeted, szegény ember is lehet boldog. Minden csak hozáállás és nézőpont kérdése. mindneki életében vannak válsagok, jobb és roszabb napok de ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!