A virus hallatán mi a Francért vásárolják fel az emberek a fél világot mások elől?
A virus idősekre meg betegekre veszélyes, másokra nem, mégis azt látni, hogy tegnap pl az egyik barom 41 csomag wc papírt, az összes csomag zsebkendőt, meg minden gyümölcs/zöldség legalább kétharmadát megvette egy csomó konzerv társaságában.
Az ilyeneknek elment az eszük? Az egyetlen halott is azért halt meg, mert ő eleve rákos beteg volt, nem pedig a virus vitte el. Akkor minek ez a felhajtás?
Az influenza is jön minden évben, mégsem raboljuk ki a boltokat!
Legszanalmasabb, hogy még a gyógyszertár is szinte teljesen üres volt, pedig csak fájdalom csillapítót akartam venni.
A másik meg, tegnap egy FIATAL, EGÉSZSÉGES srác félre nyelt és köhögött tőle, ha ÉN nem segítek neki, megfullad, mert mindenki más úgy nézett rá hogy mindjárt meglincseli.
Mi ez a szánalmas viselkedés? Undorító...
Ez a hisztéria. Ha visz valamit a szomszéd, én viszek belőle kettőt. Hogy legyen(mit kidobni).
Ez a viselkedés a szűk esztendőkben rögzült (háborúk, rossz termés, és hasonló), amikor az emberek csak ilyen módon tudtak túlélni.
Hiszti, pánik
De ma pl én is elmegyek már nagybevásárolni, mert szerintem jövő héttől lakhelyelhagyási tilalom lesz, akkor még nagyobb pánik lesz és nem vagyok hajlandó a tömeghiszti közepén boltba menni, így is utálok vásárolni
Hétfőn voltam be a postára kettő halaszthatatlan tértivevényes levélért tünetmentes 24 éves lányként.
Gyakorlatilag meglincseltek, nem viccelek és "bezárt az iskola, otthon kellene tanulniuk, nem csavarogni, terjesztik a vírust". Nem is vagyok iskolás. Az, hogy a nyugdíjasok meg özönlenek, az nem baj, maradnának a seggükön...
Tescoban meg a nyakadba köhög érted a 32 kilo lisztje meg kosárban. Kirántott wc papírt esznek..
Hétfőn még drogériában voltak tusfürdők stb., állítólag az sincs. Metrót teljesen kifosztották, ami ehető és mozdítható volt. Kivéve a rizs... Pedig azon önmagában is el lehet élni.
Meg CSAK MAGÁRA GONDOLNAK. Az nem baj, hogy ő elvisz 100 kg lisztetha a következőnek egy sem jut. Valami krolátozás kellett volna.
Nemrég beszéltem egy olaszországban (Milánó környékén) élő ismerősömmel. A kérdést nem is értette, hogy a boltokbat mennyire üritették le. Egyedül a fertőtlenítő a hiánycikk, minden más van.
Senki sem fog éhenhalni. Értetlenül állok én is ezelőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!