Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért érzem azt hogy ki kell...

Miért érzem azt hogy ki kell mennem a lakásból?

Figyelt kérdés

Néha rám jön olyan érzés hogy ki kell mennem onnan ahol épp vagyok ha buszon ülök ott rosszabb ugy érzem hogy azonnal le kell szállnom pedig tudom hogy nem fog semmi rossz történni

Ha otthon vagyok és fekszem a szobába akkor is rámjön olyan mintha megfojtanának a falak és mennem kell ki vagy csak elmenekülnék a testemböl

Ezek az érzések mellé társul még remegés, hidegrázás és magas pulzus is néha szédülés is

Valami baj van a fejembe? Nem vagyok normális? Ugy érzem megbolondultam hogy ok nélkül ezeket érzem

2020. márc. 15. 12:36
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Pánikbetegségnek tűnik.
2020. márc. 15. 12:38
 2/2 anonim ***** válasza:

Pánikbetegségnak hangzik, olyan mintha csak futni akarnék, nem érdekel hova csak el innen, menekülni akarok.

Nekem az segít hogy ilyenkor gyakorlatilag a kontroll elvesztését érzem,így elkezdek olyat csinálni amiről tudom hogy 100%-ban én irányítom, pl az egyik ilyen közben felhívtam a párom és segített mert arról beszéltünk amiről akartam és tudtam hogyha úgy érzem bármikor letehetem a telefont így én irányítok. A másik érdekesség hogy nekem olyan mintha minden felfújódna és egyre nagyobb lenne ezért elkezdem az egyik nyakláncomat bazizni mert az picike és ez kb úgy hat az agyamra mint mikor egy kutya elé bedobod a kedvenc játékát ilyen "basszusbasszusbasszus túlnagymindentúlnagmind--- óóóóó picikeeee milyen kis részletes" :D és így lefoglalom magam míg el nem múlik.

2020. márc. 15. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!