Nehézlégzés, tüdő tájékán fáj. SOS! Mi lehet ez?
Barátnőmmel voltunk Dunaszerdahelyen hétvégén. Játszottak focit Nagyszombattal. Azt beszélték, hogy Nagyszombatban volt egy 3 személy, akit azzal azonosítottak, hogy koronavírusuk van. Szerencsére nem voltak fertőzöttek a tesztek alapján.
A barátnőmnek tegnap 37,5 láza volt, és ma reggel 5-kor 38,1. Aztán hirtelen leugrott a paralentől 36-ra. Elment háziorvosához. Az ízületi fájnak, lábai. Aztán megint felment hirtelen 37-re. Nem kapott gyógyszert, csak azt kérdezte tőle, hogy volt-e külföldön. Nem volt. Azt mondta, hogy ki kell neki feküdni.
Ma nekem nehézlégzéseim vannak, és mikor veszek levegőt, a tüdőm tájékán fáj. Nehezen veszek mély levegőt. Nem köhögök. Nagyon félek, hogy netán koronavírus, vagy neadjisten tüdőgyulladás a semmiből.
Mit tegyek??? Pánikba vagyok esve. Már bevettem magnéziumot. Kérlek segítsetek!!!
Ez akár koronavírus is lehetne,
de nem az, mivel azt mondod, hogy a hétvégén kaphattad el.
Egyetlen nap alatt nem betegít meg.
Csináltass egy vérvizsgálatot a háziorvosoddal, hogy megnyugodj. Ha koronavírus okozta tüdőgyuszi, a CRP laborérték nagyon magas lenne. Ha nem, akkor megnyugodhatsz.
És mi van, ha elkaptátok? Naponta látok embereket betegen a metróban, meg mindenhol, csak gondolom nem halnak bele. Sokan rezisztensek, vagy egy kisebb nátha-tünettel megússzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!