Aki felépült bulimiából az megosztaná az élményeit hogy hogyan sikerült?
Figyelt kérdés
4 éve vagyok evészavaros, nemrég fordultam pszichológushoz és kezdek kijönni belőle2020. márc. 8. 21:48
1/4 anonim válasza:
Önismeret, minnél több dolog felett van kontroll annál jobban leszel.
2/4 anonim válasza:
Ja és rá kell jönni, kivel harcolsz a családból, ugyanis a bulémia lehet tiltakozás valami vagy valaki ellen. Kire vagy dühös?
3/4 anonim válasza:
Én még mindig küzdök vele. Nekem a pszichológus nem segített sajnos, azóta pedig nem merek elmenni másikhoz. Abszolút támogatom a pszichológushoz járást, de félek, hogy megint kidobok több, mint 100.000 ft és a sokadik alkalomkor elmondja nekem, hogy ő úgy érzi én nem akarok megoldást találni, nem akarom megoldani a problémám.
Én is keresem a megoldást :(
4/4 anonim válasza:
Nekem sem segített a pszichológus. Nálam fel se tűnt a családomnak hogy naponta többször vagyok órákat a wcn, közben pedig öklendezek.. Igaz nem voltam olyan hangos, de hónapokon keresztül ment ez. Nekem a bátyám volt aki észrevette.. Azóta is hálás vagyok neki. Akkora szégyenérzetem volt utánna, hogy megfogadtam többet nem művelek ilyet magammal. Nem csináltam sokáig, de annyira kikészültem tőle, hogy szerintem az utolsó pillanat volt, amikor még ki tudtam szálni. A szivem a hányások után őrülten zakatolt, azt hittem szívrohamot kapok, és az ájulás határán voltam. Mikor abbahagytam, fájt a hasam az evéstől, ki akartam hányni. Ez már jó ideje történt, sajnos csak az idő az, ami ilyenkor lelkileg/testileg segíthet. Légy türelmes magadhoz, és ne tedd tönkre magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!