Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Antipszichotikumok. Ezt...

Antipszichotikumok. Ezt akarnak felírni nekem. Van valakinek tapasztalata?

Figyelt kérdés
Rólam rövide: kicsit kusza a gondolkodásom. belezavarodok mentális feladatokba, ha meg van a megoldás akkor is tovább gondolkodok rajta. nem volt faterom a példaképpem ivott stb. nem volt egzisztenciális központ a családban, illetve én 15 éves koromtól. füveztem 4 évét, ebből 2 év már kifejezetten rossz volt. na mi van még, , , butának érzem magam, rossznak, gonosznak, elfogadhatatlannak, csúnyának stb. stb. valahogy közöségekbe nem birok beilleszkedni. vagyok emberek közt, és javult az állapotom de így elég nehéz. Rég voltam viszont nővel. Lehet emiatt van?
2010. júl. 24. 19:02
 1/10 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2010. júl. 24. 19:09
 2/10 anonim ***** válasza:
A nőhiány miatt biztos nem - viszont a 4 év füvezés az nem volt nyerő ötlet! De ha szakorvos ir fel gyógyszert, akkor szedd előirás szerint. Milyent kapsz?
2010. júl. 24. 19:15
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem a nő és példakép hiánynak ehhez nincs köze. Inkább a füvezésnek pont fejlődő szervezetben igencsak lehetnek káros hatásai. Tartsd be az orvos utasítását!
2010. júl. 25. 00:02
 4/10 A kérdező kommentje:

nem tudom az volt a benyomásom hogy rám akarja tukmálni... de aztán lehet hogy csak segíteni akar...

soha nem tudom meg ha nem próbálom ki, de mi van ha rosszabb lesz. nincs olyan közetetek aki antipszichotikum szed?

csütörtökön tudok már neveket is írni, mik jöhetnek szóba....

2010. júl. 25. 13:39
 5/10 A kérdező kommentje:
illetve szerdán bocs.
2010. júl. 25. 13:40
 6/10 anonim ***** válasza:
Egyik ismim skizo, és látszott is a beszédjén és a viselkedésén, de mióta gyógyszert szed, sokkal jobban van! Nem is lehet észrevenni rajta a betegséget! Szóval szerintem próbáld ki a medicinát, ha jó orvos irja fel, segit! :) Jobbulást!
2010. júl. 25. 14:43
 7/10 anonim ***** válasza:

Hogy érted azt, hogy rád akarja tukmálni?

Nem te mentél hozzá a problémáddal? Hogy gyógyszert ajánlott, miért nem mondtad neki, hogy neked nő kellene kipróbálásra. Azt ha az sem jó, kidobod.

2010. júl. 25. 17:39
 8/10 anonim ***** válasza:
csak óvatosan minden ilyesmivel. lehet, hogy valóban szükséged van rá, de győződj meg róla 100%osan, hogy így van-e. én a helyedben felkeresnék még egy v két orvost, elmondanám az előző orvos által felállított diagnózist, azt is, hogy milyen gyógyszeres kezelést ajánlottak és meghallgatnám a másik orvos véleményét. a korod is rengeteget nyom a latban (én, és ezért kérdeztem az elején), ha kamaszodsz, az általad leírt tünetek egész más színben tűnnek fel, mint mondjuk 40 évesen, bár az kétségtelen van vmiféle zavar a gondolkodásodban...
2010. júl. 25. 17:50
 9/10 anonim ***** válasza:
59%
Csak valóban indokolt esetben!!! (skizofrénia, bipoláris depresszió, pl. ). Különben soha nem fogsz tudni leállni róla, és ez miatt úgy fogod magad értékelni, hogy elmebeteg vagy.
2010. júl. 25. 18:47
 10/10 anonim válasza:

Az antipszichotikum súlyos mérgek. Nincs belőlük jó és rossz, mint tönkre teszi a használóját, teljesen testileg és lelkileg is a legtöbb szinten. Rosszabb, mint bármelyik (kemény) drog, több mellékhatás, sokkal-sokkal kevesebb hatás. Csak súlyos drogosok szedjék, akiknek már úgy is mindegy és akkor is csak kiegészítő drognak.

Egy orvosok által felírt méreg drága (persze doboz díjas, egy doboz:300 Ft.) erős drog.

A kellemes hatásokra ne számíts, de minden, ami LSD, Heroin és más kemény drogok mellékhatása az meglesz. Én 5 felnőtt kori füvezésen kívül nem drogoztam, de egy jó barátnőm mind drogot végig próbált és ő ecsetelte melyik antipszichotikum melyik drog mellék hatásait produkálja. 6+ antipszichotikum után tudom, a gyógyszer lobbi kitolt már megint velünk. Amikor a gyógyszer valódi (nem támogatott) árának megfelelően pszichológushoz jártam a világon a legjobban voltam.

Antipszichotikum-mal meg többször korházban, na köszönöm!

Tiltsák be az antipszichotikum-okat minél előbb!

2011. jan. 30. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!