Antipszichotikumok. Ezt akarnak felírni nekem. Van valakinek tapasztalata?
nem tudom az volt a benyomásom hogy rám akarja tukmálni... de aztán lehet hogy csak segíteni akar...
soha nem tudom meg ha nem próbálom ki, de mi van ha rosszabb lesz. nincs olyan közetetek aki antipszichotikum szed?
csütörtökön tudok már neveket is írni, mik jöhetnek szóba....
Hogy érted azt, hogy rád akarja tukmálni?
Nem te mentél hozzá a problémáddal? Hogy gyógyszert ajánlott, miért nem mondtad neki, hogy neked nő kellene kipróbálásra. Azt ha az sem jó, kidobod.
Az antipszichotikum súlyos mérgek. Nincs belőlük jó és rossz, mint tönkre teszi a használóját, teljesen testileg és lelkileg is a legtöbb szinten. Rosszabb, mint bármelyik (kemény) drog, több mellékhatás, sokkal-sokkal kevesebb hatás. Csak súlyos drogosok szedjék, akiknek már úgy is mindegy és akkor is csak kiegészítő drognak.
Egy orvosok által felírt méreg drága (persze doboz díjas, egy doboz:300 Ft.) erős drog.
A kellemes hatásokra ne számíts, de minden, ami LSD, Heroin és más kemény drogok mellékhatása az meglesz. Én 5 felnőtt kori füvezésen kívül nem drogoztam, de egy jó barátnőm mind drogot végig próbált és ő ecsetelte melyik antipszichotikum melyik drog mellék hatásait produkálja. 6+ antipszichotikum után tudom, a gyógyszer lobbi kitolt már megint velünk. Amikor a gyógyszer valódi (nem támogatott) árának megfelelően pszichológushoz jártam a világon a legjobban voltam.
Antipszichotikum-mal meg többször korházban, na köszönöm!
Tiltsák be az antipszichotikum-okat minél előbb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!