Mégis hogyan lehetne így normális életet élni?
A probléma az, hogy túl sokat gondolkodom. Főképp az élet értelmén illetve célján. Arra jöttem rá, hogy igazából semmi értelme nincs. Nincs jó se rossz. Úgy gondolom minden relatív és eldöntendő illetve csak nevelés kérdése. Isten sem létezik se semmi más. Egy olyan társadalomban élünk ami beintegrálja az embereket, egy afféle előre megadott életcélt és gondolkodást vetít felé már a gyerekkortól kezdve. Suli - munka - család (szaporodás ösztöne, utódok létrehozása) - végül halál. A semmiből jövünk és a semmivel érünk véget. A kettő között pedig történnek dolgok amit a "mi életünknek" nevezünk.
Kérdem én, hogyan éljen az ember egy olyan világban "normális" életet amiről tudja, hogy értelmetlen, céltalan illetve az ember valódi énjével összeegyeztethetetlen? Ez csak egy börtön a börtönben. Az elmém a testben, a testem az értelmetlen társadalomban.
Hát a kérdező nek igaza van én is azóta
Vagyok szorongó depressziós amióta erre rájöttem hogy semmi értelme csak én kb
50 évesen de már 20-30 évesen is rájönnek
Sajnos ők is depisen élik le a+50-60 évüket?
Sztem aki ennek ellenére gond nélküli
Életet tud élni annak nagy szerencséje
Van nem véletlen nem lehet a depressziót
Szorongást panikbetegseget gyógyítani
Csak azt mondják hogy lehet
A gyógyszeripar meg a pszichológus és
A pszichiátria sötétben tapogatózik
És árulják a mérgeket meg a drága
Oradijakat valakik úgyis bedőlnek nekik
Új beteg meg úgyis lesz az meg megintcsak
Hisz és fizet évekig
Nekem ez a véleményem
Azért mindenkinek jó életet kívánok
Egy54 éves gyógyíthatatlan szorongó
Depressziós !!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!