Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek mennyi időm lehet...

Szerintetek mennyi időm lehet hátra ezzel az életmóddal?

Figyelt kérdés

Azért a mentális egészséghez raktam a kérdést, mert küzdök 1-2 mentális betegséggel....

Viszont a lényeg, hogy xanax függő vagyok, akár napi 4-6mg xanax, de néha napján előfordul akár 9-10mg is.

2 éve szedem így.

16 éves korom óta iszok viszont az elmúlt két évben az is napi szintűvéfált, 2lbor vagy éppen egy üveg vodka, de az mellé kell valami, mert kevés.

A drogokat abba hagytam, de néha napján nagyon ritkán becsúiszik egy csík kóla vagy egy joint.

Jelenleg 24 vagyok. Ezzel az életmóddal szerintetek hány évem lehet hátra? Próbáljatok korrekt számot adni.

Jártam orvoshoz, pszichiáterhez stb semmi nem segített végül benfekvős kórházba útaltak ahova pedig én nem mentem el, mert nekem az nem menne.

2020. febr. 8. 13:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
77%
Csernus Imre már mindaná, hogy így biztos, hogy meg fogsz dögleni.
2020. febr. 8. 21:46
 12/12 A kérdező kommentje:

Lehet igazad van, hogy ykár volt megszületnem most is totál off vagyok, cuccok, xanax, fájdalomcsillapítók, pia...így együtt elég jó kombó...hogy miért számt meddig élek még? Azért mert van amit még halálom előtt véghez szeretnék vinni, de szeretném tudni, hogy kb mennyi lehet hátra ennyi difőm van méf azt véghez vinni....

Egyébként látom írták a befekvőset, nekem az nem megyk, sokat éltem külgöldön, volt, hogy dolgoztam is kint, nem megy...a szobámat nehéz elhagyni, máshol aludni nem tudok. Egy bjárós számomra jobb lenne, dehogy segítene-e azt nem hiszem

2020. febr. 8. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!