Úgy adom fel a lottót, hogy elhiszem, hogy nyerhetek?
Teljesen azt képzelem, hogy én most meg fogom nyerni. Aztán amikor nem, akkor következő héten is feladok. 1 mezőt adok fel 1 szelvényen minden héten, többet nem! De ezt már 15 éve. 5.000 Ft volt a max amit nyertem de mégis azt hiszem elviszem majd egyszer a főnyereményt.
Nem álmodozásnak írnám ezt le, mert egyenesen meg vagyok győződve róla!
Milyen betegség ez és hogyan gyógyítható? Nem vagyok játékfüggő mert ha nyaralok 2 hétig akkor eszembe se jut hogy nem adtam fel.
Nem tudom, de nem súlyos, nem kell feltétlen foglalkozni vele, honnan ered, ha csak egy rossz szokás, vagy a nem megfelelő helyen vagy, azzal kell foglalkozni, hogy hogy "tedd magad helyre". De ha te elvagy azzal, hogy heti, ha jól tudom, 225 Ft-ot elpazarolsz, akkor nincs baj, az nem egy súlyos összeg.
Nem voltál/vagy kicsit hadilábon a természettudományokkal, a számokkal, és nem érdeklődsz inkább a művészetek felé? Nekem kicsit ilyen naiv, álmodozónak tűnsz, az alapszemélyiséged olyan, hogy nem foglalkozol a tényekkel, nem vagy realista típus, elhiszed, hogy te vagy az adott dologban a kiválaszott. Az nem rossz, sokszor jól jön, bennem is van ilyen. Mondjuk ennyire nem, csak ha csinálok egy sportot pld., bár én kevertebb vagyok ebben a tekintetben, ezért az eddigiek se illenek így rám :D.
Minek ezzel ennyi időt elcs.szni?
Számítógépen 5 hetente feladsz 8 mp alatt egy 5 hetest és kész. És még külön lesegetni sem kell, hogy nyertél-e, nem lehet elfelejteni a nyereményt, mert értesítenek.
De miért kéne rendet tenni a fejébe, vagy megjavítani őt, ha ő így jól érzi magát?
Azt írod, kérdező, h milyen betegség, hogyan gyógyítható? Itt inkább a kíváncsiság hajt, hogy mégis mi ez, vagy kínoz és le akarod tenni ezt a szokást? Hogy érzed, inkább örömet okoz, hogy te ilyen vagy, és ezt csinálod, vagy nyomaszt, megnehezíti az életed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!