Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan mondjam meg a pszicholó...

Hogyan mondjam meg a pszichológusomnak, hogy nem akarok járni hozzá?

Figyelt kérdés
Egyszer mentem hozzá de úgy érzem, hogy igazából nincs is bajom vagy hogy az idővel helyre jönnek a dolgok. Eddig úgy gondoltam hogy az önbizalomhiányommal és a megfelelési kényszeremmel már jó lenne ha szakemberhez fordulnék, de most már nem érzem azt hogy szükségem lenne rá. Lehet hogy ez csak egy étmeneti állapot de nem szeretnék beszélni egy idegennek magamról és félek hogy a pszichológus is úgy gondolja hogy nincs szükségem rá, sokszor mondta hogy ez normális ami velem van. Hogy tudném lemondani a következő alkalmat teelefonon?

2020. jan. 30. 14:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem meg szükséged van pszichológusra főleg ha még lemondani sem mered ez is egyfajta megfelelési kényszer hogy ilyet kérdezel .Nem mered az embereknek határozottan megmondani mert félsz mit szólnak hozzá pedig teljesen normális ha valaki lemond valamit ,ha el sem megy lemondás nélkül még az is belefér egy orvosnál .Nem fog éhenhalni miatta
2020. febr. 3. 11:13
 12/13 szamo77db ***** válasza:
78%
Menj el hozzá, köszönd meg az eddigi segítségét. Mondd el, úgy érzed, hogy nem akarsz menni hozzá többé!
2020. febr. 3. 11:22
 13/13 anonim válasza:
56%

Pont azért kellene menned, hogy elhidd, normális ami veled van ÉS ettől még ez lehet probléma. Ha úgy érzed, nem elég megértő, jogodban áll másik szakembert választani.Önbizalomhiány , hogy azt gondolod, nem is vagy méltó a figyelemre...

A mostanit viszont le kell mondani időben, hogy az általad lefoglalt időpontra tudjon más embert behívni.Még jobb, ha személyesen teszed, egy utolsó alkalommal, hogy visszajelzést adhass neki, és ő is tudjon fejlődni ezáltal.

2020. dec. 13. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!