Nektek mennyire tetszik ez a szám az antidepresszánsokról, nyugtatókról?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy sokan ellene vannak, de az sem vitatható, hogy sok embernek szüksége van rá.
A szám egyébként angolul van, és nem feltétlenül a mentális betegség mivoltát adja vissza, csak a gyógyszerek szedéséről beszél.
Sokan azt gondolnák, hogy ez a drogról szól, de az énekes is megerősítette, hogy egyáltalán nem pszichoaktív drogokról szól a száma, hanem az antidepresszánsokról. De ha nyugtatóra gondolok, akkor is teljesen megállja a helyét.
Én nagyon szeretem, annyira különleges hangulata van, egyfajta nyugodt atmoszférát teremt. Legalábbis számomra.
Kíváncsi lennék, hogy esetleg nektek tetszik-e?
Nem annyira ismeretlen egyébként az énekes, csak ez egy elég régi száma.
2020. jan. 24. 15:19
1/1 anonim válasza:
Evensences - Lithium című dalát ajánlom. Pláne azoknak, akik használják is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!