Jelenleg Frontint szedek, de nagyon álmosít. Van helyette valami gyógynövényes valami amivel megpróbálkozhatnék?
Frontint szedek, 1-et reggel, 1-et napközben és 2-őt estére, 0,25 mg-os. A dokim duciltiát írt ki korábban de azt abba hagytam, mert zavart, hogy minden tökmindegy lett. Nem örültem semminek, nem volt kedvem semmihez, közönyössé váltam.
Viszont nagyon szorongok, ezért szedem jelenleg a frontint, mert a tünetek néha nagyon nehezen viselhetők (szédülök, szorít a mellkasom, reszketnek a végtagjaim, és úgy érzem meg sem tudok mozdulni). Viszont nagyon álmosít a frontin.
Tudom az állapotom mi okozza, jelenleg átmeneti és márciusra meg fog, meg kell oldódnia. De addig mivel próbálkozhatnék, hogy a tüneteket enyhítsem?
Az orvosom növelné a frontint, amit legutóbb kiírt eleve dupla, 0,5 mg, adag.
Orvost váltani nincs lehetőség TB alapon 2 doki rendel a városban, má mindkettőnél voltam. Ezért írtam, hogy zsákutca, csak kísérleteznek rajtam a gyógyszereikkel. Még 1,5 hónapig tart ez az élethelyzet, max 2, addig csak van ami segít.
Hát ami eszembe jut alternatíva abból van ami szintén álmosíthat, pl Valeriana (macskagyökért) kipróbálhatod. Citromfű tea, az nem álmosít, de nyilván közel sem azonosan intenzív mint pl a frontin.
Egyébként többet érne szerintem helyettesítőnek ezeknél a rendszeres, 45-60 perc sport a kedvenc zenéid kombinációjával.. ÉS nem hogy nem álmosít, de energiád is több lenne. Vagy max a sport mellé valami gyógynövényes cucc estére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!