Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mizofoniam van es az orvos...

Mizofoniam van es az orvos kirohogott?

Figyelt kérdés
Valószínű nem találkozott még ezzel a betegseggel a pszichiater mert uj. Elmentem, mert mar elviselhetetlen a hangok iránti gyuloletem es duhrohamjaim. Mar ott tartok hogy a sajat csaldtagjaim csamcsogasa, nyamnyogasa is idegesít a tv hangja is es kezdek teljesen elszigetelodni. Elmentem hát orvoshoz, erre neki annyi volt a szava hogy gyógyszert erre nem ir fel es ne gondoljak arra a hangra ami idegesit. Most ezzel mit kezdjek???? 29N
2020. jan. 20. 09:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
És nem hiszem hogy ez új betegség, csak most adtak neki nevet.
2020. jan. 20. 16:55
 12/17 A kérdező kommentje:
Nekem mar régóta megvan, csak nem tulajdonitottam neki figyelmet.
2020. jan. 20. 17:10
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

menj másik orvoshoz

az ismerősöm háziorvosa tudod mit mondott mikor a csaj vérnyomása minden ok nélkül az egekbe szökött és felhívta hogy mindjárt gutaütést kap? vegye ki a fülbevalóit meg a piercingeket az orrából

szal erről ennyit, a szakemberek között is vannak hülyék, ők is emberek after all..

2020. jan. 20. 21:15
 14/17 A kérdező kommentje:
Ez durva!!!!!!
2020. jan. 21. 09:07
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen megértelek. Engem is kiröhögtek mindenhol emiatt. Sokáig azt hittem hogy meghibbantam. Gyerekkorom óta allergiás vagyok bizonyos hangokra (csámcsogás, szipogás, fogszívás, vakarózás, hümmögés, stb...) Már ott tartok, hogy füldugóval/fejhallgatóval mozdulok csak ki. Ezt nem értheti meg az aki nem éli át.
2020. jan. 21. 10:41
 16/17 A kérdező kommentje:
Kitartás utolsó Neked is!!! Sajnos nagyon nem megertoek az emberek! Sajnos még az orvosok közt is akad olyan aki nem veszi komolyan!
2020. jan. 21. 10:43
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

"Ezt nem értheti meg az aki nem éli át"

ez a mizofonián kívül igaz a depresszióra, kényszerbetegségre, kényszeres szorongásra, pánikbetegségre

én azóta állok ezekhez másképp mióta depressziós és kényszerbeteg vagyok, nyilván jobban megérted azokat akik olyasmin mennek át amit kevesen értenek meg, ha te is olyan problémákkal küzdesz amit az átlagember nem tud felfogni

2020. jan. 21. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!