Miért van az hogy ennyire lassú vagyok? Kicsi korom óta?
Figyelt kérdés
Mi ennek az oka ha egy ember lassú az átlaghoz képest? Gyerekként is az voltam, a társaimhoz képest. Így nehéz az élet munkahelyeken is utálják az ilyeneket. Most olyan munkám van amit itthonról lehet csinálni. De ez is teljesítményre fizet, és nem vagyok megelégedve magammal. Létezik megoldás? F2020. jan. 18. 13:30
1/9 anonim válasza:
Fejleszteni kell a gyorsaságot. Labda játék, feldobod a labdát és elkapod. Ha ez már megy jöhet a gumilabda. Ugrókötelezés. Futás, biciklizés.
2/9 anonim válasza:
Nincs pajzsmirigy-alulműködésed?
Egyébként biztos, hogy jelentősen lassúbb vagy? Nem inkább csak elégedetlen önmagaddal? A temperamentum velünk született, ilyen vagy, és kész.
3/9 A kérdező kommentje:
Hát sajnos nem. Mindenhol ahol csak voltam az életben megkaptam milyen lassú vagyok. De a fizetést meg felveszem meg ilyenek. Egyébként nem tudom, nem voltam ezzel orvosnál. Lehet meg kell nézetni akkor. Köszönöm a válaszokat.
2020. jan. 18. 16:24
4/9 anonim válasza:
Az olyan mérgező alakoknak, akik nem átallanak beszólni neked, hogy a fizetést bezzeg felveszed, hátat kell fordítani és kitörölni őket az életedből. Nem töltheted azzal az életedet, hogy folyton másoknak akarsz megfelelni.
5/9 anonim válasza:
Koffein,amfetamin,speed,kokain vagy ecstasy átmenetileg segíthetnek
6/9 anonim válasza:
Fejezd azt be, hogy összehasonlítod magadat másokkal.
7/9 anonim válasza:
5-ös hozzászólót nehogy komolyan vedd. A koffeinen kívűl az összes többi egy életre nyomorékká tesz már 1 alkalom után is mert örökké arra fogsz vágyni
8/9 anonim válasza:
En lassubb vagyok. Neked hany ora a reggeli? Nekem tiz.
9/9 anonim válasza:
Feltételezem a kedves szüleid beszelték be neked egy életen át higy lassú vagy addig mondogatták amíg elhitted és azzá valtál. Aki piszkál annal mond meg hogy a minőséfi munkához idő kell, nem lassú vagy hanem alapos. Rohanó világban élünk sajnos de nem kell hogy magával sodorjon. Nekem is ezt mondogatta az anyám én is lassúbb lettem emiatz de nem mindenben. Lehet gyakorolni is ezt dolgot. De sok helyzetben a lassuságnak vannak előnyei. Pl én nem sietek egy kiranduláson így sokkal több szép dolgot látok mint az aki végig rohan. Egyebként meg hova rohannak? Lehet több dolgot csinálnak meg de kevésbé lesz tartalmas. A minőséghez szerintem idő kell. Nem tudom mit dolgozol de válaaz olyan munkát ami nem időre méri a teljesítményt. Nekem ninca gondom azzal hogy lassúbb vagyok. Mert egyedi faladataim vannak íg nem tudnak máshoz hasonlítani. Tudom, hogy gyorsabban is tudnék végezni de én csak tökéleteset adok ki a kezemből és ezt értekeli mindenki nem angyorsaságot. Persze ha azt mondja a főnököm hogy most az a lényeg hogy meglegyünk ezzel időre nem baj ha nem tökéletes akkor alkalmazkodom és megcsinálom gyorsabban. Én sajnálom azokat akoik rohannak. Szerintem lassabban szebb az élet :) ne keseredj el. Nimcs semmi bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!