Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit tehetnék? Bővebben lent

Mit tehetnék? Bővebben lent

Figyelt kérdés
helle mindenki,nem is tom hova kéne ezt a kérdést sorolni de most ide teszem. Szval, van nekem egy rettenetes bogárfóbiám, ami abból áll h ha meglátok egy akármien bogarat akk beparázok, hozzányulni nem mernék pénzért se, meg ienek, de nem tom h mié félek tőlük ennyire, mert pl az ember fél attól hogy motoral elesik, mert az fáj és következményei lehetnek, de egy bogár... szval nem tom mié vok enyire parás, ha vki tudja v volt hasonló helyzetben, akk mondja el h mit lehet tenni ez ellen.
2010. júl. 21. 22:25
 1/7 A kérdező kommentje:
helló mindeni* xD
2010. júl. 21. 22:25
 2/7 A kérdező kommentje:
helló mindenKi!! (na mostmár jó) XD
2010. júl. 21. 22:26
 3/7 anonim ***** válasza:

Gondolj arra hogy körülötted a porban hány millió szemmel láthatatlan kis atka nyüzsög!

Szép álmokat :DDDD

2010. júl. 21. 22:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát valahogy nekem is így van:) cipővel alig merem arrébblökni. Ma is egy ganalytúró bogarat láttam, de mivel féltem, hogy a kutyám megeszi (mert mindent megesz) arrébb kellett löknöm mert arrébb pöckölni nem mertem:S

Egyébként igazán odafigyelhetnél a helyesírásra:P

2010. júl. 21. 22:41
 5/7 A kérdező kommentje:

3 dolog.

1. 1. kommentelőnek: kösz, most hogy fogok aludni XD?

2. 2. kommentelőnek: hát akkor 2-en vagyunk, helyesírásért meg sry de neten nem nagyon szoktam nagyon figyelni rá :P

2010. júl. 21. 22:47
 6/7 A kérdező kommentje:
am nem 3 dolog hanem 2
2010. júl. 21. 22:47
 7/7 anonim ***** válasza:
le kell küzdeni, csak gondolj bele mennyivel kisebb nálad, hogy egyetlen rovar csípése sem halálos ami hazánkban honos, és ha még így is félsz képzeld el hogy valami vicces kalap van a fején, vagy görkorcsolyák a lábain (a pszichiáterek az utolsó módszert használják a fóbiák leküzdésénél)minden nap tegyél egy kis lépést előre:nézegesd könyvben, érj hozzá a fotójához, aztán egy gumibogárhoz, majd döglött bogárhoz, aztán végül egy élőhöz!Sok sikert hozzá!
2010. júl. 21. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!