Antidepresszánstól magas a vérnyomásom. Tapasztalataitok alapján valakinek beállt tőle a normál vérnyomása?
Figyelt kérdés
Brintellix 10mg. 1 hónapja szedem.2020. jan. 13. 22:28
2/6 anonim válasza:
Nekem alacsony vérnyomást okozott amikor elkezdtem szedni, igaz paroxetin 20mg volt.
3/6 CsAnita23 válasza:
Én scippát szedek. Nekem az elején 160as vèrnyomàst csinált.. aztán beâllt
4/6 A kérdező kommentje:
Mennyi idő múlva állt be?
2020. márc. 3. 23:08
5/6 anonim válasza:
Na ebből a sok mellékhatásból lett elegem.Nekem a Trittico vitte fel,de abba is hagytam a javaslat ellenére is.Rosszul voltam nagyon tőle.Egy pánikzavaros,betegségfóbiásnak nehéz lehet gyógyszert adni,egy mellékhatástól már sokkot kapok szinte...Nem is szedek semmit,csak gyógynövényes nyugtatót,amik nem olyan erősek,érnek valamit,de viszont nem károsak.
6/6 A kérdező kommentje:
Milyen típusú gyógynövényeket szedsz? Kapszula tea stb formában? Érdekelne nagyon. Meg a Sedacur forte ami jó nekem de szívesen kísérletezek mással is,ami nem gyógyszer.
2022. jan. 14. 08:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!