Nem tudok aludni. Miért? Mit tegyek?
Pszichiátriai kezelés alatt állok, elég régóta nehezen alszom el, az orvos nem mondott semmit, csak annyit irt a papíromra, hogy "insomnia". Esténként 3 féle gyógyszert szedek: Kventiax sr 300 mg, Kventiax 100 mg (ezt le szeretném tenni), Lamolep 200 mg
Párom édesanyja ajánlotta a Bio-melatonin-t, ma azaz most vettem be, félek, hogy így sem tudok majd aludni. Mit tehetek? Gyógyszereim mellett miért nem tudok aludni? Túlságosan hozzászoktam a gyógyszerekhez? Ha igen, ez esetben mit tehetek?
Az nagyon durva ha 400 mg kventiax mellet se tudsz aludni. En csak 200at szedtem, de kb napi 14 ora volt az alvasigenyem, volt olyan h konkretan elaludtam tole a munkahelyemen.
Ugye antipszichotikum, nem tudom h skizofreniara szeded e, de lehet erdemes lenne valtani barmi masra, pl amisulprid.
Borderline személyiségzavarra, mert hallucinációk előfordultak. Napközben én is fáradt vagyok, ha lenne rá lehetőségem el is aludnék. Eddig hétvégente mindig tudtam aludni meg délután is, de már az sem megy.
Próbáltam, hogy az óra kattogására figyelek és úgy veszem a levegőt 2 mp-ként, sajnos így sem tudok elaludni, csak hosszú idő után.
Semmilyen másik vizsgálaton nem voltam. Nem merek elmenni más orvoshoz, mert félek, csak annyit mondana, hogy minden nem tudom hanyadik ember küzd alvászavarral, vagy szimplán elküld, hogy semmi bajom, és biztos vagyok abban, hogy ezt mondaná.
Tényleg magas dózis? Ezt nem tudtam viszont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!