Mitől hánytam tegnap este?
Tegnap délelőtt 10-re mentem vizsgázni az egyetemre, ami meglett, ma tudtam meg az eredményt. Utána még mentem elég sok helyre, utazási irodákba meg vásárolni. Nem aludtam semmit, ezzel még nem is lenne gond, sokszor csináltam már ilyet, de most kicsit sok volt nekem ez a nap. Hazafelé tankoltam és amikor elindultam a benzinkútról, akkor jöttem rá hogy ez nem a szokásos fáradtság. Már úgy vezettem hazafelé hogy nem voltam valami jól és abban a másodpercben ahogy hazaértem és bejártam az udvarunkba, azt hittem hogy odahányok az autómba, még az ajtót sincs időm kinyitni. Nem tudtam kipakolni sem, mindjárt felmentem a szobámba, utána mégegyszer majdnem hánytam, de akkor sem jött semmi. Nagyon sokat szenvedtem, végül kétszer is hánytam és tudom hogy furcsán hangzik, de jó érzés volt hogy végre kijött aminek ki kellett és utána sokkal jobb lett, mert előtte elviselhetetlen volt. Azóta aludtam sokat, kipihentem magam végre és most már teljesen jól vagyok. Már nagyon régen hánytam és most fogalmam sincs mitől lehetett, amikor nem is idegeskedtem semmin és máskor jól szoktam bírni az ilyen sok helyre mászkálást.
22/L
Ha az összeset megittad egyszerre, akkor lehet még akár az is hogy a szervezeted nem bírt ekkora mennyiséget ilyen gyorsan feldolgozni, ezért visszalökte a fölösleget, amit már nem bírt.
Egyébként tényleg összeszedhettél bárhol ilyesmit, ha sok helyen jártál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!