Kinek milyen gyógyszereket írtak fel depresszióra, és mennyire vált be?
Sajnos időszakosan rámtör a depresszió,először azt hittük,hogy pánikbetegség,de sajnos a rosszabbik verzió vagyis a depresszió.
Tegnap voltam neurológusnál a problémával,amellett döntött,hogy írjon gyógyszert,mert teljesen kicsinálom magam lelkileg. Se alvás,se evés,se életkedv... :(
Amikor újra rámtörnek a félelmek,akkor képtelen vagyok kontrollálni az érzelmeimet,hiába próbálom magam nyugtatni,annál rosszabb.
Sajnos nem az első visszaesés,emiatt nagyon meg vagyok ijedve.
Érdekelne,hogy valakinek segítettek-e a gyógyszerek kimászni a gödörből?
Köszönöm a válaszokat.
Én most Tritticot szedtem először 50mg-ot,most sajnos meg kellett emelni,de sokkal rosszabbul vagyok.
Rekurrens debressziom van, igaz más tünetekkel mint neked.
Én olwexyával jól vagyok.
Ma megyek vissza az orvoshoz,kíváncsi leszek,hogy mit fog mondani,valószínűleg gyógyszert váltunk.
Kb 4 hónapja szedem a tritticot,eleinte úgy nézett ki,hogy bevált,decemberben ért egy elég rossz dolog lelkileg,és azóta mintha elvágtak volna mindent,olyan mély lett a depresszióm.... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!