Távol az otthontól miért esek pánikba, hogy most mi lesz hogy megyek haza?
Figyelt kérdés
Amikor vagyok valahol és busszal kell hazajönnöm akkor elkezdek pánikolni,hogy holvan még mire jön mikor jön még az,teljesen pánikba esek alig várom,hogy haza érjek este aludni sem tudok a pulzusom az egekben.. Mi ez?2020. jan. 5. 12:35
1/4 A kérdező kommentje:
Olyanok is történnek néha,hogy pl azt álmodtam,hogy áfonyás rágó van itthon közben meg sárgadinnye reggel el voltam csodálkozva a dinnyes ragon hogy..ugy emlekszem afonyas volt almomban afonyasat vettunk :D
2020. jan. 5. 12:39
2/4 anonim válasza:
Ez egyértelműen egy kezdődő pánikbetegség. Nemtudom hány éves vagy, valószínű kamasz.
De ilyenekre ne parázz rá.. Enis panikbeteg voltam. Gondolj mindíg a legrosszabbra. 100km távol vagy otthontól, lekésed az utolsó buszt. Az aluljáróban kell csövelned, ott alszol el kint a sötétben is hidegben. Rettentő lesz, de mi lesz? Semmi. Túléled. Mindenhol jó, de a legjobb otthon, ezt nem vitatom. De ne szorongj. Ugyanabban a világban vagy. Illetve ne másoktól várd a biztonságot, csak is magadért felelsz. Egy szóval.. Mindíg légy laza, képzeld azt hogy mindenhol otthon vagy, jó az ha figyelmes vagy, hogy ne késd le a járatokat, de ha esetleg előfordul, akkor sincs semmi, minden megoldható..Ne agyald túl soha a dolgokat, mert felesleges stressz.
3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm.
2020. jan. 6. 15:09
4/4 A kérdező kommentje:
22 éves vagyok már nem kamasz.
2020. jan. 6. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!