Miért van az hogy minden nap emlékszem szerintem az összes álmomra?
nekem még hónapokkal ezelőtt volt egy pszichózisem aminek a tünetei alól már a végén járok azthiszem meg az orvos szerint is. viszont ugye az utóbbi napokban elkezdtem emlékezni minden álmomra a nagyját mintha irányitanám is ugy hogy nem veszem észre hogy álom egyszer kétszer kapcsolok hogy álom
kezd aggasztani mert az utóbbi két napban kezdődött ez meg a fejem is lüktet a halántékom felett
Alvási rendellenesség lehet. Az is lehet hogy felborult az alvásciklusod és túl sok REM fázisod van.
Próbáld ki hogy Xanax-al alszol az csökkenti a REM fázis hosszát és növeli a deep sleepet. Csak mint kísérlet... alszol egy jót.
...
Amúgy meg pszichiátertől kérdezd, ne itt.
...egyébként meg simán lehet gyógyszermellékhatás is, vagy valami pszichotikus dolog.
Akkor emlékszel az álmokra élénken, ha túl éberen alszol, sok a REM fázisod, vagy felébresztenek REM közben. Ez alvási rendellenesség.
Gyógyszereket nem szedek.
álltalában minden álmom végén felkelek pisilek aztán újra és ez ismétlődik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!