Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 13eve vonjak a fizetesem...

13eve vonjak a fizetesem 33%-at kezesseg miatt. Életfogytiglan. Érdemes így élni?

Figyelt kérdés

Senki nem kenyszeritett alairasra. Csaladon belul adtam a nevem, fel se fogtam a jelentóseget. A butasagomnak meglett az eredmenye. Nincs otthon, szulonel lakok, nincs parom, beleoregedtem, betegedtem. Levelezgetek birosaggal, sajat magam mert jogaszra nincs penzem. A masodfoku birosag irt 3oldalas jogi szoveget. Hogy elso fokon hibaztak en pedig tartalmilag formailag megfelelo beadvanyt adjak be 8napon belul vagy a szuneteltetesi kerelmet elutasitjak.

Én eltorlest kertem, az kizart.

Nincs erom harcolni. Biztos sokan vannak így, de én csak a magamet tudom.Mi a kérdesem?! Velem van baj, hogy megkeseredett ember lettem akinek nem sikerult az elet. Dolgozom. A szulo neven, még egy kisautom is van.És gyerekeim. Akik semmit nem fognak orokolni. Elment a ház, minden.

2020. jan. 3. 07:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki hogy vannak gyerekeid. A tartozás nem a te hibád.
2020. jan. 3. 07:35
 2/9 A kérdező kommentje:

Ilyen anya 3gyereknek?! egy depreazios hulye. Ez az igazsag.

Koszonom a valaszod

2020. jan. 3. 07:43
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Amíg élsz, küzdesz, ennyi. Én alá sem írtam semmit, egy súlyos betegség miatt nulláztam le az egész családot anyagilag.
2020. jan. 3. 07:59
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
És a férjed?
2020. jan. 3. 08:14
 5/9 A kérdező kommentje:

Elvaltunk. jo darabig nem dolgozott. mostansag igen. elvam. a gyerekeket is ellatja pl.ha karacsonyra mennek. én is.csak nem tudom minek eljek. a kuzdés miatt?! o nem depresszios. 12eve gyogyszeren elek, rovid ideig elvagyok. de alapbol egyre rosszabb. a munkahelyen tartom magam mert szegyellem hisz csinosak normalisak.tartani kell kifele a lepest. megvetem magam. es nem szeretem.igy nem szeretnek masok se. miert dolgozok? eredmenye sincs

Utolsó valaszolo: minden tiszteletem a tied es a csaladode!

2020. jan. 3. 09:55
 6/9 A kérdező kommentje:

és kozben nem csak mentalisan hanem fizikalisan is romlok lefele.

Mindegy. Ugyse lehet erre semmit válaszolni

Kuzdés, vagy vége. Ki,mit valaszt.En az elobbi, de egyre jobban tudom,hogy minek? se otthon se tars se egeszseg se penz.minek?!

a gyerekeimnek legyen jó a nehez élet. találjak meg benne amit en nem: "hogy ezert, érdemes" ebben én csak teher vagyok

Búék, akik olvastak!

2020. jan. 3. 10:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Mennyi a tartozás?
2020. jan. 3. 12:07
 8/9 A kérdező kommentje:
priviben merek valaszolni mert félek h felismernek
2020. jan. 3. 13:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Oké jöhet.
2020. jan. 3. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!