Milyen betegség az ha mindig is menő szerettem volna lenni kényszeresen?
Ezt a kérdést én írtam ki:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
Sajnos szóról szóra valóság. Ez alapján ez milyen betegség és hol tudnak rajtam segíteni hogy a helyemre kerüljek fejben is?
Mindig is nagy életet akartam, híresnek lenni. Persze teljesítmény nem volt mögötte soha. Ehhez képest elkezdtem megjátszani magamat, előadni a sikerest. Lehetőségeimhez képest többet mutattam. Az átlaghoz képest jobban keresek, de olyan életre vágytam mint a filmekben. Mindezt örökségből és az ölembe hullott pénzekből fedeztem.
Rövidre fogva kimentem az USA-ba és eljátszottam a vágyaimat. Milliókat dobtam ki luxusautó kölcsönzésre, első osztályra, drága éttermekre, szórakozóhelyekre. Szobát is nagyzolva béreltem és úgy csináltam a neten mintha az egész medencés ház az enyém lenne. Aztán ott döbbentem rá mekkora kamu vagyok és mennyire nem fog ez valójában soha összejönni nekem. Az Apámtól örökölt pénzt szórtam el egyébként. Azóta nem vagyok egyensúlyban magammal, nem tudom hol a helyem. Annyira beleéltem magam évekig ebbe a high-life kamuba. Mindenki előtt megjátszottam magamat.
Kb olyan életet képzeltem magamnak amihez havi több tízmillió szükséges minden költséget belevéve. Pl ami házban jól éreztem volna magam az az USA-ban 5 millió dollár (1.5 milliárd forint). Ehhez képest egy 25-30 milliós lakásom van “csak”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!